2011. február 25., péntek

Segítségre van szükség!

Szeretnék mindenkit egy kis segítségnyújtásra felhívni....
Egy nagyon kedves, 4 gyermekes alkotó-blogtársunk, Timi (Cukotás) önhibáján kívül bajba jutott a családjával együtt... :-(
Lidércke blogjában olvashattok róla bővebben, aki fantasztikus módon összefogja a segíteni szándékozó embereket és minden követ megmozgat, hogy Timiék helyzete változzon.... :-)))
Én is szeretnék segíteni, így másokhoz hasonlóan felajánlottam egy  fehér cicás táskámat licitálásra.
Kérem, hogy aki teheti, licitáljon! Bármelyik más alkotó termékére lehet természetesen, amelynek összegével Timiéket támogatjuk!!! Lehet a számlájukra is utalni vagy Timi termékeinek megvásárlásával támogatni őket!
Jó lenne, ha minél többen tudnátok segíteni!!! :-)))
Ha valaki licitálni szeretne, azt inkább Lidérckénél tegye meg, hogy jobban követhető legyen!
Köszönöm!

2011. február 24., csütörtök

Türkiz kulcstartó

Drága sógornőm kérésére készítettem ezt a türkiz színű kulcstartót, amit a húga névnapjára szánt. Eddig vártam a bemutatásával, nehogy lebukjunk...
A türkiz virágos kulcstartóba rejtettem hátul egy kis praktikus bevásárlókocsi pénzérme tartót, melyet patenttal lehet lezárni. Jó, ha kéznél van a 20-as vagy a 100-as...
A külső filcet belül színes virágos, türkiz pamut anyaggal béleltem, nehogy kinyúljon a filc a használat közben.

A virágos kulcstartó mellé elkészítettem a személyes meglepetés ajándékomat is...
Ezt az autós slusszkulcstartót Viktart-nál láttam és az ő ötlete nyomán megvarrtam másik méretben és kisautóformában...(Kukkantsatok be hozzá! Nagyon szép dolgokat készít!)
Nagyon jó volt kigondolni és megvarrni őket...! Lesz folytatása másik bejegyzésben.... :-))))
És boldog névnapot Nóri!

2011. február 22., kedd

Aktuális kedvenc

Nem tudom az okát, de ez a jelenlegi kedvencem...
Ehhez a vajszínű virágos kistáskához kötődöm érzelmileg most a legjobban... (pedig a többi is az én szépséges gyerekem...és ugye kivételezni nem szép dolog...)
Biztos más is járt már így a saját maga által készített alkotásokkal!
 

Talán mert Ő olyan kicsit, mint én... :-)))
EZEN a helyen megtalálhatod ezt a kis fehér virágost...

Te felvennéd felnőtt táskában magadra, mondjuk olyan kivitelben, mint a nagymadárkás táskám?
(Jár az agyam...)

2011. február 20., vasárnap

Szerzemények

Ma debütáltam először a Wamp-on, mint látogató, lelkesedő alkotó, szépre vágyó vásárló!
És természetesen nem tértem haza üres kézzel...
A konyhatündér férfimnak fűszereket hoztam, amit a szentendrei illetőségű Fűszerész-től vettem. Csuda illatosak!
Magamnak a GomBolt-ból vettem vásárfiának egy bársony, piros-fehér tűpettyes gombgyűrűt, ami a ma viselt neglizsémhez és az általam készített piros-szürke selyemvirághoz igencsak kívánkozott. Velem kellett jönnie haza, ugyanis amikor felpróbáltam, valahogy nem akart lejönni ez a gyűrű az ujjamról... :-))))))
És persze a múltkor bemutatott fekete pettyespántú, bársony kistáskára került, saját készítésű piros selyem virágomhoz is igencsak illett.... Tehát kellett... :-)))
Lelkes Fércművek rajongó vagyok, így a Gomboltból a lányok is kaptak aranyos kis gyűrűket... és már hordják is ("Anyaaa, ez de szép!!!)...Íme Husi kéz1. és Husikéz2. !
A lányoknak BogárKreától  is hoztam még egy kis Tavaszt két tündéri madárka képében a madárfáról...(Mint tudjuk, nótórius tavaszváró lettem...) Alig tudtam választani... :-)))

És íme így néz ki, amikor birtokba veszik az ajándék-alkotásokat a kis tulajdonosok nagy-nagy örömmel...
Aki teheti, az menjen még ma ki a Wamp-ra! Este 18.00-ig látogatható. Ha nem most, akkor legközelebb, mert csuda dolgokat lehet látni!!!
Találkoztam Szász Károly csodálatos újraálmodott ékszereivel...!!! Végtelenül kedves alkotó fantasztikus szemmel és tehetséggel!!! Majdnem elcsábultam egy Zsolnayból készült aranyban színjátszós medálra.... De majd legközelebb!!!! :-))))
Volt alkalmam még sok kedves alkotóval találkozni és beszélgetni! Szeretettel ajánlok Mindenkit a figyelmetekbe! Nagy élmény volt!

2011. február 19., szombat

Virágok virága

Íme itt van a többi tavaszi ihletésű kistáskám...
Ők és a lakásban frissen felbukkanó hangyáink :-))) már igazán tudják, mi a tavasz...!!! De kint a zordon-morc időjárás (és a héten zuhogó havas eső) még mindig nem tudja mi a dolga....
És igen, én itt a virtuális térben már kihirdettem a tavaszt...

Biztató, hogy a kertünkben a cinkék is a tavaszi "tyityityút" azaz a "Nyitnikék!"-et fújják már a párjukat keresve...!!! Ezek szerint mégiscsak közeleg a várva várt kikelet.... Én már nagyon várom, remélem más is így van vele!
Elég tavasziasak lettek ezek a táskák?!
ITT már megtalálhatóak.

2011. február 17., csütörtök

Újrahasznosított elegancia

Tegnapi napom érdekesen alakult... Délelőtt olyan behatások értek, amik mondhatni kellemetlenül befolyásolták hangulatom amúgy sem rózsás egét...(pl. 1 nap alatt felelősen eldönteni, hogy kisebbik iskolaérett "katicalányom" menjen-e jövőre vagy maradjon; a tervezői felelősség mibenlétével egyáltalán nem tisztában levő leendő háztulajdonos meggyőzése a helyes útról :-((( ...)
Szóval a feszültségi mutatómat úgy döntöttem, hogy a délután folyamán lecsökkentem, méghozzá ALKOTÁSSAL!!!
Valamit pár óra alatt összeütni, ami kikapcsol, szép és nem a felelősségről szól....
Esti koncertre készülvén arra gondoltam, hogy meglepem a nagyobbik leányomat egy koncerttáskával! Mindezt a teljes újrahasznosítás jegyében...
Régóta pihent a szekrényemben egy fekete bársonynadrágom levágott aljának maradéka, arra várva, hogy táskaként újjászülessen! Fekete selyem bélésanyagom és bársony szalagom volt, már csak táskapántnak valót kellett keríteni... Kutakodás, és meglett... Hát felhívtam a tulajdonosát, hogy: "Darling, megengeded, hogy pántot csináljak az általad rondának titulált, viccből vásárolt télapós nyakkendődből, mert a fekete-fehér pöttyös része kellene?" "Hát persze.Úgysem akartam felvenni többet..."
Így a koncert előtt 1 órával befejezett kistáska elérte a célját.... Anya megnyugodott, lánya vigyorgott az örömtől... :-))) Pont illett a fekete-fehér pöttyös szoknyájú kötényruhájához ez a kis elegáns táska az én drága 9 éves "hegedűművésznő" lányomnak, akinek nagyon tetszett a "felnőtt"koncert, főleg, hogy már nagyon várta Mozart: G-Dúr hegedűversenyét, ami az egyik közös kedvencünk. Nagyon jó kikapcsolódás egy ilyen koncert, mindenkinek szeretettel ajánlom a figyelmébe (Szent István Zene)!
Ezt a fekete bársony kistáskát én is fogom hordani a ritka színházi és koncertes estéinken, mert persze "kölcsönkaptam"...:-))))  A fekete gyönggyel díszített pöttyös díszt levehető kitűzőként tettem rá, így akár a kedvenc selyemvirág kitűzőim egyikével is variálhatom majd...
(Arra azért rá kellett jönnöm, hogy feketét fényképezni nem is olyan egyszerű dolog...!)

És végül a felelősség mégis előkerül a végeredménynél.......  mert az újrahasznosítás mindannyiunk közös felelőssége!!!
Elkötelezett híve vagyok a régi és nem olyan régi, használt vagy alig használt daraboknak... (Igazán egyediek...legyen az tárgy vagy anyag, ruhadarab! )
Újraálmodni egy anyagot nagy kihívás és öröm, főleg, ha még jól is sikerül... Remélem, más is így van ezzel...
Biztos, hogy nem ez lesz az utolsó újrahasznosított anyagból készült alkotásom...!  :-)))

2011. február 15., kedd

Első nagytáskám

Ő az... az általam várva várt...
Ő az, aki a párja és féltve óvja a kicsit...
Ő az, aki miatt nyughatatlan voltam...
1 hónapja tervbe vettem, azóta érlelődött, kiszabva pihent, félig megvarrva türelmesen várt és íme itt van...frissen, ropogósan... és én lenni boldog... :-)))
Anya-lánya táskaként kezdte, de akár nagytesó-kistesóként vagy iskolás-ovisként is folytathatja pályafutását ez a két madárkás táska... Szólóban, párosban...bárhogy el tudják képzelni a kis életüket egy rájuk vágyakozó női hölgy oldalán!
Csíkos pamut bélését belülről rávasalt vetexxel erősítettem meg, hogy bírja a strapát és jobb tartása legyen. A bélés egyik oldalán egy két rekeszes, lapos fekvőzseb van a mobilnak, kulcsnak, a másik oldalon pedig egy nagyobb álló zseb. (Zsebekből sosem elég, mint tudjuk...)
A külső filcmadárkás oldalán a táska fölső nyílásának vonala mentén kézi öltéssel sötétkék színjátszós gyöngydíszítést varrtam, hogy nőiesebbé tegyem a farmer anyag megjelenését.
Szeretve szeretem ezt a madárkát... :-)))
Megtalálható már a BOLTOMBAN .

És a mai nap meglepetése még számomra, hogy beválogatták az egyik Meska szemezgetőbe a türkiz kapucnis fürdőponcsómat (Ohh happy day címmel)!!! Ez volt az első eset! :-))))
Repkedek örömömben, mint egy MADÁRKA! Ihaj-csuhaj...


2011. február 14., hétfő

Ilyen is van

Ma rengeteg behatás ért...ilyen is, olyan is...
Ma voltam hatósági szőrszálhasogatás és építési rendeletek miatt morgó építész, kíváncsi blogger, rohanó ember, koncertjegyet örömmel vásárló (ex)zenész, aggódó anyuka, nyugodt készülődő, répatortasütő szeretetből meglepő "híres sütő és főzőasszony", tétova bejegyzést író, farsang előtt utolsó simításokat végző ellenőr, hosszú levélíró, alkotások után vágyakozó nyughatatlan és ki tudja mi még... És mégis lemaradt a terveimből sok minden mára! Hiányérzetem van...annyi mindent szerettem volna bemutatni...
Most csak ezt mutatom meg, mert ezeknek a kitűzőknek a bemutatására kb. 2 hete várok és ma egy kicsit megértettem miért...(A várakozás történetét pedig majd később megírom...)
Ezt a drappos organza-selyem kitűzőt anyukám kedves szomszédos barátnőjének készítettem a szülinapjára, akinek én is nagyon sokat köszönhetek...
Azt mondta pont ilyenre vágyott és nagyon örült neki! És ennek én is örülök...a hiányérzetem pedig múlóban... :-)))

2011. február 13., vasárnap

Öröm

Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos gondolatsort egy indiai költőtől, Rabindranath Tagore-tól, melyet most hallottam egy papnövendék felolvasásában a mai nap útravalójaként:

"Aludtam, és azt álmodtam: az élet öröm.
Felébredtem, és azt láttam: az élet kötelesség.
Dolgoztam, és azt láttam: a kötelesség öröm."

Nekem feltétlenül öröm, amivel foglalkozom mostanában... :-)))
És ha mégis akad kötelességszagú közötte, hát akkor próbálkozom máshogy hozzáállni... De legalábbis igyekszem...
Ezt a kitűzőt például nagy örömmel és szeretettel készítettem az édesanyámnak gyönyörű piros organza és színjátszós narancssárga taft anyagból...

2011. február 12., szombat

Kitörölhetetlen tavasz

Igen, és megint süt a nap és még mindig... És tulipántunk kistesója is kinyílt a cserépben ennek örömére! :-)))
Ő pedig egy, a már elkészült tulipán-ihlette mintákból...
Hát a képről egyáltalán nem jön le, hogy a piros gyöngyök gyöngyházfényben színjátszóak, mindig más árnyalatban csillognak... de higgyétek csak el, nagyon élettel teli!
Azt már nem is említem, hogy úgy elkapott a gépszíj az alkotás közben vagyis beszippantott magába a piros színvilág, hogy ez jött ki a kezem közül...
Először tetszett, kóstolgattam rajt, hogy melyik gyöngy vagy flitter hol mutatna jól, és ez így jónak tűnt.... De mire befejeztem, már túlzásnak éreztem.... Na így jártam...magammal...
De azért remélem egy mézeskalács-házat kedvelő szivecske jelű óvodásnak azért egyszer tetszeni fog.... :-)))
Szivecske-ügyileg pedig túlzásba esni talán mégsem olyan gáz, még ha nem is pont ilyen végeredményre gondoltam...

2011. február 10., csütörtök

Nálam már itt a tavasz

...És erről Ő tehet, ez a csodálatos tulipán, melyet kislányom kapott az ő apájától a névnapjára...

Kinyílt a konyhában... Ráadásul a nap is gyönyörűen sütött, ennek okán a hó is eltűnt... és én úgy döntöttem végérvényesen, hogy nálam ITT A TAVASZ !!!!
(Naptári hónapok ide vagy oda...)

Azóta (két napja) teljes alkotói lázban égek, mert megihletett ez a sárga tulipán, amin gyönyörű pirosas-narancsos cirmok vannak (az egyik kedvenc színeim ezek). Annyira belefeledkeztem a  munkába, hogy a tulipán elnyílt egy kicsit, mire lefényképeztem...
Várt előkészítve néhány kistáskám díszítésre, amikre sorban jöttek a tulipán-ihlette minták... Csak úgy ömlöttek belőlem az ötletek... :-)))  Íme az első  darabja az én tavaszomnak...
A többi pirosas mintájú kistáska már a MESKÁN .
A blogokat és a Meskát nézegetve úgy látom nem csak én kerültem tavaszváró hangulatba. :-)))
A levegő már nem hószagú, így teljesen jogos a kizöldülést váró hangulat...

2011. február 9., szerda

Báránykás és virágos jó kedvem

Bemutatnám a báránykás bélésű kistáskámat, melyet kívül egy sárga virággal díszítettem...
Ő pedig az egyik kedvenc rózsaszín virágos anyagommal lett bélelve, kívülre pedig egy hatszirmú rózsaszín filcvirágot varrtam.
Mindkét kistáska megtalálható ITT .

Még egy jó hír a mai napra!
Megérkezett a türkiz és rózsaszín kistáskám az első vásárlómhoz (hihetetlenül gyors volt a posta)! Nagyon örülök neki és tudom, hogy jó helyen lesz a két aranyos kis tulajdonosnál, akiknek pont ugyanaz a neve, mint az én két lányomnak! Vannak még sorsszerű véletlenek, amik fontosak lesznek az ember életében...
Köszönöm a nagy egymásra találást és mindenkinek kívánok ilyen első vásárlót!

2011. február 6., vasárnap

A technika ördöge

Na, az nem vagyok én...
Viszont kitolt velem a saját blogom...jó fej, nem?! Nem engedett Megjegyzést hagyni, annak ellenére, hogy bárki megteheti (egyenlőre nem moderálom őket, fő a bizalom...)... én meg már azt hittem, hogy..

Szerencsére Strugamanó volt olyan kedves és szólt (ráadásul a hiba kijavításához linket is küldött), így ki tudtam javítani! Ezúton is még egyszer köszönöm! Jól jön minden segítség az ilyen kezdeti fiaskókhoz!
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a blogom első bejegyzésénél nem stimmelt nálam az idő két napig...(mást írt ki, mint ahány óra volt). Na gondoltam, utána nézek én ennek (ezelőtt egy fél évvel még azt sem tudtam, hogy működik egy blog...) és láss csodát, a csendes-óceáni időzónában voltam... :-))))  Annyira röhögtem...!!!
Na de most, hogy visszajöttem a Csendes-óceánról... :-))), megmutatom egy kistáskámat, amit egy jó kis türkiz anyaggal béleltem.
 
Most gondoljátok el....felteszem ezt a képet és valakit magával ragad és nem tud hozzászólni....Hááát én is ideges lennék, mint kommentelő...de legalábbis csalódott!!! Én is belefutottam már párszor másoknál ebbe...
Éppen ezért szeretnék ezúton kérni mindenkit, ha hasonló vagy másmilyen technikai hibát észlel a Megjegyzéseknél vagy bárhol, akkor jelezze a profilomban lévő elérhetőségemen és én igyekszem kijavítani!

Ez a táska ITT elérhető. Amúgy, kinek tetszik?!

2011. február 5., szombat

Ezt nem hiszem el...

Gondoltam végre nyugovóra térek....

De gondoltam egyet és a nap lezárásaként bekukkantottam a Meska-boltomba.
Jesszusom hova tűnt a türkiz virágos táskám...?! Komolyan megijedtem...a kis ősnaiva...
Hát eltűnt..... mert megvették!!!!
Életem első kistáskáját....Sőt rögtön kettőt!
...És már tudok válaszolni a kislányom kérdésére: "Anya, ez kié lesz?"....

Durrognak az Örömbombák....
És én boldog vagyok sok minden miatt is....

És köszönöm életem első vásárlójának, hogy megtisztelt a bizalmával! Meglepi is lesz a csomagban...

Egy nehéz nap éjszakája

Nem is tudom hol kezdjem............

Először is szeretném MINDENKINEK, de tényleg mindenkinek megköszönni a biztató, támogató szavakat , amiket e-mailen  és a megjegyzésekben kaptam!!! Nagyon jól estek és nagyon fontosak nekem!!!
Egy kezdet mindig teli van bizonytalanságokkal, de Ti....szóval tényleg...most már csak az a feladatom, hogy méltóvá váljak a bizalomra....igyekszem felnőni...és a lelkesedésem határtalan...

Na szóval a mai napról egy kis személyes szösszenet (nehezen nyílok ország-világ előtt, de biztattatok és én mindig csak tanulok Tőletek....mert tanulni jó..).....
A mai nap harci feladata egy katica farsangi jelmez legyártása volt legkisebb házi megrendelő kisasszonyomtól estére... és egy befejezetlen névnapi ajándék összeöltögetése tegnapra (ez még meglepi)...ja és Meska-feltöltés....
Aztán délben jött egy telefon..............
Százzal át a városon......azonnal jövök...hol vagy... ne mozdulj.... jövök ....mit vigyek ...hálás ölelés tőlem...hogy végre odaértem...

Elég legyen annyi...hogy életemben először ültem mentőautóban....semmi pénzért nem hagytam volna ott azon a kórházi osztályon, vártam és vártam (közben parkolóautomata bedobálás ezerszer és sok telefon) és ő szerencsére jobban lett...aztán elengedték, hála Istennek, hazavittem...és most otthon van, pihen... és én megnyugodtam és hálás vagyok, hogy még bármikor felhívhatom és megkérdezhetem az édesanyámat, hogy hogy vagy, Anya....

Aztán este hazarohanás...az esti jégkarnevál előtt két órával katica-jelmez befejezés (eszembe jutott Shushanna karácsony előtti bejegyzése...), arcfestés, no fáradtságkimutatás és örömelrontás... és kész lett a zuram segedelmével...
Egy Kockásfülű-nyulat(szintén saját gyártmány) és egy katicát fuvaroztunk a késő esti farsangra....
Jót koriztunk és mindenki jól érezte magát! És még jól is esett a mozgás...

És most lenyugvásra vágytam és a sok kedves szó megválaszolására...
Úgyhogy beraktam a lejátszóba Dvorzak: 9. Új Világ-szimfóniáját, amit rég hallgattam és régi kedvencem még a 20 évig tartó szimfonikus zenekaros múltamból és megnyugodtam...kellett a lelkemnek...
Jó kis nap volt ez...de tényleg....
Minden jó, ha a vége jó... és én hálás vagyok, hogy így zárult...
Öleltem az anyukámat, kacagott a katica-gyerekem az első egy élűjén egyensúlyozva, a Kockásfülűnek meg lobogott a füle a száguldó siklás közben...kell ennél több?!

Zárásként  a türkiz virágos kistáskámat teszem ide, amit itthon "kedvenceltek" a legkisebb "kritikusaim" ("Anyaaa, ugye nekem is csinálsz ilyet?!)
Mégis a kedvenc kérdésem a kisebbiktől: "Anyaaa, ez kié lesz? Ezt kinek csináltad?" Erre mit mondjon az ember lánya egy hat évesnek, aki a keresztnevére kíváncsi az illetőnek?!
Szeretném egy Arany János-idézettel zárni a napot (amit figyelmébe ajánlanék annak a modortalan fiatal doktornőnek, akinek  igazán volna még mit tanulnia emberségből...) és megköszönném a mentősöktől kezdve a kedves alkotótársakig és barátaimig bezárólag mindenkinek a kedves szavakat:
"Legnagyobb cél pedig itt, e földi létben, 
ember lenni mindig, minden körülményben."

Én ehhez tartom magam...

2011. február 3., csütörtök

Elindultam a virtuális világban...

Eljött a várva várt nap...

MEGNYÍLT a MESKA-BOLTOM!!!!
Ezen a linken elérhető: www.krizantam.meska.hu  

Itt megnézheted és megvásárolhatod azokat az alkotásaimat, termékeimet, amiket készítek.
A célom nem a meggazdagodás, hanem az, hogy minél több emberhez eljussanak a varrományaim, amivel a megajándékozottaknak nagy örömet okozhatok... Jó érzés, ha az ember lánya által készített dolgokat mások használják és örömmel viselik...akár gyerek, akár felnőtt...

A boltom megnyitásának örömére szeretném megmutatni egy más jellegű, de szintén gyerekeknek szánt ötletemet.
Ez egy saját kézzel varrt kapucnis, bebújós, frottír fürdőponcsó ovis, iskolás gyerekeknek uszodába, strandra, ovis úszásra, nyaralásra, mely önálló törölközéshez is alkalmas.
Eddig ilyenek készültek el...
Ennek a kézzel varrt kapucnis törölköző-köpenynek tulajdonképpen története van:
Nagyobbik lányom ovis úszásához annak idején az óvónénik fürdőköntöst kértek csak (törölközőt nem, hogy ne kelljen annyit cipelni). De mint tudjuk abba nem igazán lehet rendesen megtörölközni... Így hát kerestem kapucnis poncsót... De nem volt sehol elég nagy (csak 60×120cm) és nem fért bele a gyerek feje...a rajzfilmfigura mintákról már ne is beszéljünk...
Elkezdtem hát törni a fejem, hogyan tudnám ezt én otthon szépen megoldani saját hatáskörben...kézzel varrva, mert akkor még nem volt varrógépem... Hát sokáig tartott kigondolni és megcsinálni, de végülis a színes szalagokkal és a lányom ovis jelének a ráhímzésével jól sikerült...
A köntös alapja egy nagy frottír törölköző volt, amihez kézi öltéssel és szegéssel egy kisebb, szintén frottír kapucnit varrtam. A kapucni csúcsán színes szaténszalagokból készült a bojt.
Az összhang kedvéért a kapucnibojt színei a fürdőponcsó elején található mintával színben harmonizáltak. (Én odáig merészkedtem, hogy a lányom fürdőruhájának színeihez igazítottam a poncsó színeit...)
Ja és az ovis úszáson megismeri a gyerek a saját jelével ellátott törölközőjét, vagy ha elkallódott tudni fogják, hogy az övé... :-)

Nagy örömet okoztam vele és rengeteg puszit zsebeltem be... Tartós az öröm és a fürdőponcsó is (nagyon jól bírja a hetente mosást), mert ma már iskolás és még mindig ezt használja az úszásra!
Valahogy úgy látom, hogy a gyerekek később is kötődnek az ovis jelükhöz... ezért kisiskolás korban fontos még nekik érzelmileg!
Később, amikor a kisebbik is úszásra kezdett járni, neki is megvarrtam a "gomba" jelű manótörölközőjét. Őtőle is megkaptam a puha puszijaimat ezért... Kell ennél nagyobb öröm?!

Ha esetleg megtetszett az ötlet és hasznos, de szép ajándéknak szánnád egy lurkónak, akkor szívesen elkészítem más mintával és színnel is ezt a fürdőponcsót, melyre további mintákat (ovis jel stb.), ötleteket szívesen várok!

Ezen a most elkészült fürdőtörölközőn például egy rózsaszín alapon, virágmintás esernyő minta van, melyet hímzéssel és szatén masnival díszítettem. Ez már megtalálható a boltomban ITT  .
Ezt az epermintás sárga törölköző-poncsót pedig meglepetésként a kisebbik lányom ovis barátnőjének szánom ajándékba. Költői kérdés: mi lehet vajon a jele?! Remélem fog örülni... (majd beszámolok a fogadtatásról...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...