2013. szeptember 27., péntek

Türkiz-fehér uzsonnás farmer táska DOTTY-filcmintával

Sok minden történt szeptemberben és még történik is az életünkben... Sűrű hónap, sűrű napokkal...!

Iskolakezdés (nemcsak a Lányoknak, hanem nekem is, újra...amit sosem gondoltam volna...), szakmai gyakorlat gyerekek között ( a Mozgásjavító Iskolában három műszakban), több év kihagyás után zenekari próbák újra (fantasztikusan szép szimfonikus zenével készülünk a felújított Zeneakadémián tartandó novemberi koncertre), no meg elkezdődött a hangszertanulás a lányoknál (és éppen ezért kellett egy komplett lakás, azaz szobaátalakítás, mert a Nagyobbik hegedűje mellé érkező gyakorló nagybőgőnek kellett egy biztonságos hely, egy sarok, ahol a "kis" bőgője pihen a lelkes Kisebbiknek), ezért minden munkát félretéve átrendeztem A SZOBÁt költözéskori felfordulást generálva a kis lakásban... egyedül rámolva, rendszerezve több napon át... Erről majd máskor mesélek bővebben, de a végeredmény több, mint jó lett! Nemcsak a Lányoknak van saját asztala, hanem most már nekem is...!!! 

SAJÁT VARRÓS ASZTAL...!!! 
Kis rendezett sarok, ahol dolgozhatok, 
kéznél van végre minden a fiókokban, a polcon 
és nincs útban semmim... :)))
(Ezt csak az tudja igazán értékelni, aki próbált már úgy varrni, dolgozni, 
hogy mindig mindent újra elő kellett venni és aztán elpakolni, hogy szabaddá tegye a tanulóasztalt, vagy az étkezőasztalt.... 
És tudom sokan vannak, voltak így....!)

Szóval a nagy átrendezést gyorsan kellett megcsinálni, mert vártak kedves megrendelések és az az öröm is ért, hogy az Iparművészeti Múzeumban a Design Hét keretein belül rendezett Iparművészeti vásárra elfogadták a jelentkezésemet (III. Creative Arts Fair - okt.6.), amire ugye fel kell majd készülni...!
Az első munka, amit az úgynevezett új "műhely"-asztalomon varrtam, egy kedves megrendelésre készült. Egy korábbi farmer uzsonnás táska mintájára kértek egy türkiz-fehér DOTTY-mintás kis uzsonnás táskát. Megértő türelemmel vártak rá (amit ezúton is köszönök), én pedig boldog örömmel álltam neki az újonnan berendezett asztalomon, amikor készen lett...! :)


Vállra akasztható, erős kis farmertáska mágnespatentos záródással...

 ...amibe belefér az uzsonna, egy könyv...
 ...és belső zsebe is van...!
 Az imádott DOTTY-mintával díszített, 
saját festésű türkiz és a törtfehér gyapjúfilc mintával készült...
...pont úgy, ahogy a lelkes megrendelő kérte!

Jó így alkotni, hogy a sűrű napok között is látja az ember, 
hogy szeretettel várják a munkáját és őszintén értékelik...! :)))
Köszönöm!

2013. szeptember 4., szerda

Újra itt van...

... a szeptember...
...új színekkel...


Nem is olyan régen pink, királykék, smaragdzöld és püspöklila színű DOTTY-filcfülbevalókkal egészült ki a kollekció...!

Az augusztusi utolsó pihenősebb hónapot újra munkás, tanulós időszak követi (és nemcsak a gyerekeknél)! Én is fogok újra noteszba jegyzetelni... :)

(Ha éppen nem is pont ebbe, de szintén saját készítésűbe...)

Sok minden változik és sok mindenen próbálok én is változtatni! Nem fog menni egyik napról a másikra, de gyakorlom a türelmet és a kitartás erényét...!
A blog, mint olyan alapvetően nem fog változni (nem is tudom jár-e még erre valaki), mert lejegyezni, dokumentálni muszáj, ami velem és a munkáimmal történik... (Ha másért nem, hát magamnak...) Jól mutatja, hogy honnan, hová tartok és milyen utat járok be közben...! Vannak tervek, de ami leginkább a háttérben mozog, az mégiscsak a változás...! Meglátjuk, mit hoz ez a változás...!
Izgalmas szeptembert, őszt és tanévet kívánok Mindenkinek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...