2014. július 29., kedd

Meseerdős rajzmappa

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy meseerdő...
Egy meseerdős rajzmappa, amit valami véletlen folytán nem mutattam még meg eddig, pedig a megajándékozott kislány már egy éve rajzolja benne a "meséit"...
A meseerdő megalkotója (azaz jómagam) szánja-bánja mulasztását és vétkét, ezért összeállított egy kis fotóbemutatót, hogy a mese vége mindenképpen teljes és jó legyen...! Itt a vége fuss el véle... :)))Rajzmappa az utazáshoz, amit mindig magával tud vinni a kis tulajdonosa...!
Az erdős borítóminta ötlete Anita kérése volt , 
aki kislányának rendelte szülinapjára ezt az egyedi készítésű ceruzatartós mappát
egy korábbi utazós gyerek rajzmappa alapján
A borítóminta kivitelezése és a kitalálás részletei rám voltak bízva... :)
Levehető kézi pánt...


És az apró részletek...

A meseerdő számomra legkedvencebb lakója az a két centis kis sün, 
aki a leggyorsabban tud szaladni az erdőben... :) Ő az személyesen: 


Azt hiszem furán büszke vagyok erre a sünire... :) Olyan pici és mégis... A maga alig 2 centis valójával belopta magát a szívembe... és azóta is ott csücsül...!
(Talán a nózija csúcsáig van annyi, de lehet, hogy még annyi se... Már nem tudom lemérni, mert a szülinapos kislánynál lakik a továbbiakban...)  
Ritkán fordul elő a maximalista fejemmel, hogy valamivel minden tekintetben maradéktalanul elégedett lennék...de sikerült a süni tüskés frizuráját úgy "fésülni" varrógéppel, ahogy azt kell... És ez örömmel töltött akkor el! Apró örömök, de nagyon fontosak! Még a nap is kisütött, ha rágondoltam...! :)))

2014. július 23., szerda

Flower bag

Talán van, aki emlékszik még erre az anyagra...! A Nagy Fogás része volt...! :)

Hát nem is olyan régen (2 hónapja...) elkészült végre belőle ez a kétoldalas, virágos-csíkos táska, vastag marhabőr füllel...! :)))


(Csak persze, mint oly sok mindennel mostanában, el vagyok maradva a dokumentálásával...)Kedves sógornőm kérte a húga, Nóri szülinapjára! Szépen megbeszéltük a részleteket és mindketten éreztük, ez olyan Nóris lesz...!Reméltük, hogy a meglepetés táska tetszeni fog és szerencsére így is lett...! :)
Jó dolog, ha a családban is szeretik azt, amit csinálok...
Ha jól tudom, Nóri azóta is azt hordja...!:)))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...