2014. június 2., hétfő

A mi színes világunkról... személyesen...

Csodálatos szín a természetből a gránátalma virága, melyet  a görög mitológia szerint
 maga Aphrodité ültetett el elsőként Ciprus szigetén...!
Megihletett ez a szín erre a DOTTY-összeállításra...! :)
Annál is inkább, mert tegnap a leendő kis házunkban 
a virágba boruló gránátalma bokrunk tövében (is) rendeztük a kertet...!


Szóval az az újság velem mostanában, hogy "hosszú nyárnak nézünk elébe"...!
Sok a változás az életünkben...nagy dolgok és kicsik is...! Kertet rendezünk, bontunk, építünk és két kezünk munkájával valósággá álmodjuk a sok éve várt, áhított kis házat, ami majd az új otthonunk lesz...! :)
Hosszas keresgélés után indulhat a HÁZprojekt, mert megvan az a HÁZ, ami minket akart...!!! A házacska, aminek személyes története van diófával, aminek múltja van és aminek jövőbeli történetét mi folytathatjuk tovább...! Mérhetetlenül boldog vagyok! :)))



ÉDES OTTHON... ami most már hivatalosan is valósággá kezd válni...!!! 
Ez nagy lépés nekünk és kis lépés az univerzumnak...! :)))



A hivatalossá tétel fontos napját pedig ezzel a csodálatos személyre szóló ajándékkal koronázta meg Leveszy Dia, aki azon túl, hogy nagyon sokat segített a házkeresésben, a leendő új otthonunkba készítette ezt a gyönyörű hímzett képet ajándékként...! :)
Jó pár hónapba belekerül ugyan, mert sok munka vár még ránk, de már alig várom, hogy méltó helyére kerülhessen ez a kép...!
;-)
Remélem a leendő dolgozó-alkotószobában már rendezettebb körülmények között tudok majd varrni és rendszeresebben jönni képekkel és alkotásokkal, mint mostanában... de ez még egy munkával teli, hosszú folyamat, aminek még csak az elején tartunk!
Igyekszem azért ebben az időszakban is újabb táskákkal, DOTTY-ságokkal jelentkezni (első körben legalábbis a régóta félkészen álló dolgokat befejezni és megmutatni)... de remélem azért elnézitek majd nekem, hogyha kicsit ritkábban jelentkezem, mint eddig... és továbbra is követitek a munkáimat...! :)

9 megjegyzés:

Dia írta...

Nagyon sok munka áll még előttetek, de annál nagyobb örömmel költöztök majd be! :-)
köszönöm, hogy megemlítettél! :-)

Krizantám írta...

Ó, Dia! Mi köszönünk MINDENT...! :)

Tényleg sok munka vár még ránk...
Tegnap azt mondta az én Drágám, hogy nemhogy az alagút végét nem látjuk, de még azt sem, hogy mikor jutunk az alagút közelébe és mikor tudunk belépni rajta...(lásd ép. engedélyek)...
De bizakodóak vagyunk és motiváltak, mert a sok munka ellenére is a végcél lebeg a szemünk előtt...! :)

aarkus írta...

Hatalmas öröm és sok munka - sok boldogságot kívánok az új házban! :-)

Krizantám írta...

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :)

Feszter írta...

Az Univerzumnak is nagy lépés!!! Jön a boldogság a képekből, sok boldogságot kívánok a régi-új élethez! :)

Krizantám írta...

Köszönöm a kedves szavakat! :)
És reméljük az Univerzum is így látja majd abból a nyomból, amit a magunk módján hozzátettünk...!

Névtelen írta...

Gratulálok a házacskához! Izgalmas és teremtő munka vár rátok... :) Bár megmenthetőek lennének azok a sokosztatú ablakok! Hihetetlen hangulatuk van, el vagyok bűvölve tőlük. Kitartást és sok örömet!
Brigi

Krizantám írta...

Kedves Brigi!
Köszönöm a kedves szavakat! :) Tényleg jó sok munka vár ránk! Még csak a kert takarításánál tartunk, de már látszik mennyi munka lesz még vele... (Viszont kecsegtető a végeredmény...)

Sajnos a veranda ablakokat ki kell cserélni, mert egyrétegű üveg van benne, ami nagyon-nagyon hideg télen... Helyette hasonlóan szép nagy ablakok kerülnek be...
Mi is ezekbe a részletekbe szerettünk bele egyébként...! :)
Remélem a bontásnál sikerül megmentenem belőle néhány jobb állapotú részt és a belső térben felújítva felhasználni (akár térelválasztóként)...
Sok régi részletet próbálunk megmenteni a házból (belső ajtók, ablakok, stukkó, öreg hajópadló, bútorok...), hogy új életre kelhessenek egy letisztult, modern belső térben...! Ez lebeg a szemünk előtt...! :)

Névtelen írta...

Ó, ezt olvasva még izgalmasabbnak tűnik a rátok váró munka! Nagyra értékelem a hozzáállásotokat: minden arra érdemest új életre kelteni, akár más formában, mint az eredeti... A régi anyagok szinte mesélnek.
Minden jót ehhez a szép feladathoz, örömmel követem majd a folyamatot, ha nem bánod.
Brigi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...