2013. április 17., szerda

Gyógyító energiák

Tegnap délelőtt már csökkentett üzemmódban működtem, így gondoltam, amíg összeszedem magam, addig Krizantám-címkéket nyomdázok, mert úgyis elfogyott és kell a sok kiszabott táskához! No de a helyzet nem javult, sőt estére lerobbantam teljesen valami ágynak döntős nyavalyának köszönhetően... :(


(Egész télen egyszer sem voltam beteg, de most, hogy sokat kéne dolgoznom, most igen...) 

Ott tartottam, hogy alig vontattam magam és a legkedvesebb angyalos Kékmadár-bögrémből sem esett jól semmilyen korty... Ma már édesanyám jóvoltából meg is érkezett a gyógyító hársméz, így némileg javul a helyzet és újra az angyalos bögrémet szorongatom a gyógyteával...! 


(Arról meg nem is beszélve, hogy ma egy szakmai konferencián kellett volna részt vennem, ami igazán izgalmasnak ígérkezett... No de hát ez van!)

Holnap reméljük meg tudom már mutatni a legszínesebb táskákat, amik már csak táskapántra várnak... De addig is küldjetek gyógyító pozitív energiákat, mert szükségem van a félbemaradt munkákhoz és családi dolgokhoz a javulásra és az összeszedettségre...! Köszííí!

3 megjegyzés:

Mihály Eszter írta...

Madárkáimmal küldtem neked mosolyt,energiát, jókedvet!Most indulnak!Puszi

http://eszternemez.blogspot.hu/2013/04/gyurgyalag.html

Krizantám írta...

Köszönöm Eszter, aranyos vagy!
Igazán rám fért...! Ide hallom az éneküket! :)

VRJúlia írta...

S hogy miért van az, hogy akkor vagyunk a legbetegebbek, amikor legnagyobb munkakedvünk és legtöbb dolgunk lenne, sosem értem meg...
Mindenképpen gyógyulást, türelmet!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...