2011. augusztus 17., szerda

Meglátni és megszeretni

Amikor megláttam, az első pillantásra megragadott! Vissza-visszatértem, hogy megnézzem... Olyan finom volt és nőies... A közepe pedig, mint egy meleg tekintetű szem, nézett rám... Valahogy magába szippantott azzal a melegséget adó hihetetlen kisugárzásával és narancs tekintetével... Talán az az öröm és szeretet látszódott rajta, amivel készült!

Bevonzott engem a bűvkörébe ez a csodálatos barackos színű gyöngymedál... :-)))))

...amit Szirtes Dóri (alias dorkadesign) készített...

És ma reggel meghozta a posta a legnagyobb örömömre!

Az a fura, hogy semmilyen ilyen barack színű ruhám nincsen (de tényleg semmilyen, alapvetően nem is nagyon tartozik az én színeim közé...). Ezért sokat gondolkodtam, hogy mihez fogom én őt felvenni, mert az nem volt kérdés, hogy miután teljesen rabul ejtett engem ez a csoda, hozzám kellett, hogy kerüljön! Annyira örültem, amikor megérkezett, hogy rögtön fehérbe öltöztem és a nyakamba akasztottam a láncot! :-)))) (Mint egy kisgyerek, úgy örültem... Vigyorogtam, mint a vadalma...)

Gyönyörű, nem?!

Nézzétek meg Dóri munkáit (www.kreaporta.blogspot.com)!

Csodálatos gyöngyből és nemezből készült alkotásai vannak! Tulajdonképpen az Ő munkái kapcsán éreztem először igazi közelséget a nemezzel... :-))) (Addig nem igazán éreztem késztetést, hogy a nemezelést kipróbáljam... Tetszettek a nemez alkotások, de nem vonzott annyira, hogy hordjam vagy ki is próbáljam a készítését... De aztán Eszternél idáig fajultam, ennyire megragadott...)

Olyan finoman és elegánsan tud bánni a gyapjúval, hogy ámulva nézem mindig a nemezelt alkotásait! Ezért, hogy a gyöngymedálom ne utazzon egyedül, kértem mellé egy gyöngyös nemezgyűrűt! Ebben viszont benne van szinte az összes szín, amit szeretek! (Ehhez nem kell új ruhatárat keresnem...) :-)))
És akárhogyan forgatom a gyűrűt, mindig más arcát mutatja...
Remélem az azért érződik a soraimból, hogy mennyire örülök és hogy a lehető legjobb helyre kerültek ezek a csodálatos alkotások...! Mert itt bizony szeretve szeretik... :-))))

Köszönöm, Dóri!

2 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Tiéd lett, Kriszta? Háát .... elhiszem h vigyorogtál meg örültél meg tapsikoltál! Nagyon szeretem Dóri munkáit, egyelőre csak távolból csodálom őket és Dóri ízlését, formáit, világát.
Viseld egészséggel mindkét szépséget:)

Krizantám írta...

És tudod mit, Merci?! Valahogy eszembe jutottál ezzel a medállal kapcsolatban... Úgy képzelem a Te színeid nagyon is benne vannak... :-)))
Azért az én barna hajamhoz is jól mutat ám...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...