2012. április 16., hétfő

Képes vásári beszámoló

Szerencsére jó idő volt a vasárnapi Goubán és jó helyet is kaptam! Sokan voltak, meg-megálltak az asztalomnál, nézelődtek és voltak páran (szinte kizárólag csak külföldiek), akik vásároltak is!

Sok mindent írhatnék, mert kavarognak bennem sok mindenek, de nem írom... Inkább megmutatom milyen volt  a nyitás előtti rendezgetéskor a standom!
(Utolsó simítások az állványon...)

Nem írom le minden gondolatomat a vásárral kapcsolatban (önkényesen most ki is hagyom, amit nem szeretnék leírni), inkább elmondom azt, amire mindig és szívesen fogok emlékezni erről az első nagy vásáromról!
Akik megálltak nézelődni az asztalomnál, azoktól kedves elismerő szavakat kaptam! És ami leginkább meglepett és mély nyomot hagyott bennem az az, hogy férfiaktól is... Az első vásárlóm egy olasz férfi volt, aki 2 filctolltartót vitt, gondolom ajándékba... A kalocsai mintás farmer gyerektáskámat pedig egy nagyon szimpatikus külföldi fiatalember vitte Mexikóba ajándékba, ő többször is visszajött nézelődni még... Egy magyar úriember pedig komolyan elbeszélgetett velem, hogy miért nem készítek férfiaknak is ilyen precíz holmikat... Persze zömmel nőktől kaptam sok jó szót, egy-egy portékám láttán felcsillanó tekintetet és elismerő pillantásokat, de hogy férfiember is lát bennük valamit, az komolyan meglepett...

Fura, de jó érzés, hogy azt a néhány portékámat, amit megvettek, azok más országokban landolnak! Érdekes dolog ebbe belegondolni...vajon úgy szeretik-e majd, mint ahogyan én készítettem ezeket rengeteg munkával...

A további alkotás pedig nem áll meg (akármi is volt ezen a vásáron), mert a készülődés miatt sok mindennel elmaradtam (megrendelés, ajándékok stb.), de egy kis külső és belső átrendezés ill. időátcsoportosítás azért szükségeltetik hozzá...

15 megjegyzés:

krealady írta...

Szurkolok neked, hogy megtaláld a helyét a termékeidnek, portékáidnak. Sajnos egy-egy ilyen nagyon le tudja hangolni az embert, de azt gondolom, hogy egy jó kis marketing!!! Facebookon fent vagy? Ma már mindenki ott építi fel magát. Egy-két ajándéksorsolás nézettségtől függően, stb!!! Nagyon szépeket készítesz, mutasd meg országnak, világnak!

krealady írta...

Ezt meg csak azért írom, hogy a követést be tudjam állítani, mert előbb nem dobta fel ezt a lehetőséget:)

Julcsi írta...

Némi búbánatot vélek felfedezni a sorok között:( Ne legyél szomorú, lesz majd jobb, sokkal jobb is. Csak ki kell várni!
Emlékszel, ugye, amikor néhány hónappal ezelőtt ugyanezen a helyen, az első találkozásunkkor beszélgettünk? Szerintem elpanaszoltam a bánatomat:)
Ölellek!

nemcsaktaska; fabolfabrika blog írta...

Igen, a férfiaknak szóló varrományok engem is foglalkoztatnak, de nem tudok az ő fejükkel gondolkozni, szemükkel látni.

Aledi írta...

Gyönyörű a standod. Sajnos a Goubáról nekem sincsenek jó tapasztalataim, ami az anyagi részét illeti, de állítólag be kell járatni, a sokadikon már magyarok is vásárolnak.

Erika írta...

Én is szomorúságot érzek, talán azért, mert nagy volt az elvárás részedről és nem teljesült .. bármi történt is, tapasztalatnak, információ szerzésnek mindenképpen jó lehet. Persze ha nem anyagi csőddel, átveréssel végződött..
Az meg tényleg nagyszerű, hogy a nagyvilágba szerte-széjjel vitték a portékádat, ha névjegyet is osztottál, akkor onnan is megtalál(hat)nak a jövőben.
Szóval, fel a fejjel, nem az áruddal volt a baj, ebben egészen biztos vagyok :)
Legyen szebb heted!

Krizantám írta...

Köszönöm Lányok, de nem is tudom, hogy vagyok-e szomorú...
Inkább azt mondanám, hogy töprenkedő, mert egyfolytában azon töröm a fejem, hogyan tovább...
És az eldöntés vagy az eligazodásom szempontjából ez a vásár nem sokat segített!

Pedig tényleg jó volt az egész: jó hely, jó idő, sok ember, vitték a névjegyeket is...
Valószínűleg kicsit túlhajtottam magam a múlt héten (le is betegedtem), de tapasztalat ez is a jövőre nézve! Mint minden... :-)))

Csillus írta...

Csak sejtem mit érzel én gyöngyfűzéssel foglalkozom és egy icipici tapasztalatom is van a portékák eladásában.
A legnagyobb baj hogy nincs pénzük az embereknek...hiszen amiket készítesz gyönyörűek.
Megosztalak a fb-on.....bár már nem ez első lesz...de hátha most beindul valami.
Fel a fejjel és pihenj egy kicsit!!!

Esetleg játék....aminél kéred hogy hirdessék blogban, fb-on....nem tudom csak egy ötlet...az rémlik hogy nem rég volt nálad játék...

Tulipánt írta...

Andi barátnőm szeret vásárokba járni, mert felmérheti a piacot, beszélgethet az emberekkel. Remélem, hogy te is így leszel ezzel.
Úgy elmentem volna ezen a hétvégén, de beteg voltam. Várom a következőt!

KicsiKató írta...

Örülök, hogy egy bejegyzésnyi pozitív élményed is összejött, erre érdemes emlékezni! Még sok-sok vásárlót kívánok:)))

szaberka írta...

Kriszta, nekem is inkább a szomorka jött át... A jó ötleteket meg már mind elmondták előttem. A formavilágod egyedi, ezzel biztosan ki tudsz ugrani, ha jó a marketing. Tudod, nemcsak megtojni a tojást, kotkodácsolni is!

Krizantám írta...

Ó, hát köszönök minden hozzászólást, kedvességet és a sok jóindulatot!

Ezen az utolsó mondaton pedig jót derültem... :-)))
Hát jó sok tojásnyit alkottam mostanában, tényleg ideje lesz szétkotkodácsolni is, nemcsak egy vásárban...! :-)

Fércművek írta...

A vásári lét bizonytalan, de én mégis imádom a visszajelzések miatt. Minden jó szó feltölt és úgy érzem utána, hogy érdemes. Fel a fejjel! :)

Névtelen írta...

Örömmel olvasom hogy jól sikerült a vásár! :-) Gratulálok!!! ♥ ♥ ♥

VRJúlia írta...

Van ez a világ, amit látok, de nem érhetem el- pedig annyira-annyira kedvemre való!!!
Gratulálok a munkákhoz, további pozitív élményeket!
Júlia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...