2012. július 12., csütörtök

Tengerentúlra...

Én bizony megírom örömömben (ha mást nem akkor magam számára, hogy emlékezzek rá később is), hogy ők azok a farmer kistáskák, akik azért készültek, mert egy nagyon kedves hölgy szeretett volna a gyerekeivel Amerikába "ajándékot küldeni... kizárólag magyar és kézműves dolgot"! Így talált rám a Meskán...
Nagyon gyorsan készültek el ezek a piros virágos és népi motívumos kislány táskák, hogy a türkiz virágos farmer kistáskával együtt időben odaérhessenek az utazás előtt!

Ebből kettő repül ajándékba a tengerentúlra... :-)))


Olyan nagyon tudok örülni, amikor valaki így választ ajándékot...! És az már csak hab a tortán, hogy engem talál méltónak arra, hogy másoknak örömet okozzon az alkotásommal! Tudom, ezek nem nagy dolgok és a gyerek kistáskáim sem a design polcról kerültek le, de igényesen és szeretettel készültek a saját stílusomban és az nagyon-nagyon boldoggá tesz, amikor ebben más is lát értéket képviselő fantáziát...! :-)))

3 megjegyzés:

Főkolomp írta...

Nagyon szeretem ezeket a táskáidat, nem csoda, hogy más is beleszeretett!!!

Aledi írta...

De igenis nagy dolgok, ne becsüld le! Éppen ez a nagyon nehéz, szívvel-lélekkel ÉS jó ízléssel készült kézműves terméket találni. Szépségesek :)

Krizantám írta...

Ó, mennyire jól esnek ezek a szavak pont tőletek! Aranyosak vagytok... :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...