2012. szeptember 5., szerda

Zöld férfi netbook tok életfa motívummal

Olyan számomra fantasztikus kérések találtak meg a nyáron, hogy hihetetlen! A kék netbook tokom mintájára kért Fruzsi a kedvesének szülinapi ajándéknak egy igazi férfias, de egyszerű netbook tokot. Mivel a zöld és a narancssárga a megajándékozott kedvenc színei, ezért nem is volt kérdés, hogy zöld lesz az alapszíne a toknak, a narancs pedig jelzés értékűen megjelenik majd rajta valahol ...!


A stilizált életfa motívumos netbook-tokot teljesen személyre szabottan szerettem volna elkészíteni!
Visszafogott (férfiember számára is elfogadható) mintát készítettem a netbook tok elején lévő kétrekeszes külső zsebek közepére. Az egyedi minta középen egy földből kinövő, kuszán erezett törzsű stilizált életfa, mely a gyökerekről, madarakról, népi virágmotívumokról, a földből eredő fákról jutott eszembe és alakult át bennem... :-)



Készült meglepetésnek hozzá egy külön töltőtartó bugyor is, amiben a netbook tok kis töltője és az egér is elfér... Csak hogy ne a mini laptopot karistolja össze a vezeték, hanem kulturáltan lehessen tárolni ezeket a fontos tartozékokat is...!


A netbook tok és az összehúzható szájú töltőtartó bugyor bélése fehér alapon sötétzöld-világoszöld-fekete vékony csíkos pamut anyagból készült... amolyan igazi, férfiasan elegáns megjelenést biztosítva az egyszínű külső alatt...

(A láthatatlan puha belső rétegek egy vastag vlies és egy vízálló merevítő rétegből állnak a vetexxel erősített külső zöld és belső pamutbélés között! 
Nemcsak a külső fontos, a belső is...!)

Ez a 28×19×5cm-es netbook tok Fruzsi kérésére egy korábbi, 3 db-os szettként elkészített, kék laptop táska megrendelés mintájára készült (egy kék virágmotívumos laptop táska, életfa mintás kék netbook tok és egy töltőtartó bugyor), melyet akkor is a megrendelő igényeihez igazítottam! 
Most is olyat szerettem volna készíteni a kedvesének, ami nagyon egyedi... olyan, ami senki másnak nincsen... :-)

Körvonalazódott bennem egy igazán ütős kis megoldás, ami feldobja a viszonylag visszafogottabb,  egyszínű zöld netbook tokot...!
Narancssárga cipzár húzóka BŐRBŐL az internet jelképévé vált @ (kukac)jel mintával...!


Már régóta foglalkoztat a bőrrel való játék... a bőr lyukasztott mintával történő díszítése... pont, mint a lyukasztott DOTTY-gyapjúfilc táskáimnál... Vettem egy nagyon szép, matt narancssárga színű bőrdarabkát és a @ jel árral történő "átrajzolása" után megpróbáltam életem első bőrlyukasztását a lehető legegyenletesebben megalkotni... (Nagyon izgalmas volt megtapasztalni ennek a számomra új anyagnak a tulajdonságait...)
A másik izgalmatos lépés a narancssárga bőrszál és a két bőrlap kézzel történő összevarrása volt... olyan egyenletesre akartam készíteni, amilyet az igazi bőrösök tudnak... Majdnem sikerült...! :-)))
(És most itt kérem a bőrös tapasztalattal rendelkezők ne nagyon mosolyogjanak meg...)
Végeredményként olyan bőr fityegőt szerettem volna látni, ami sportosan elegáns férfi táskákon található és kiemeli a táska v. tok férfias egyszerűségét, emeli a fényét... :-)))

Ez az egyik legkedvesebb képem róla... :-)

A hosszabb külföldi tanulmányútra való elindulásuk előtt még gyorsan átadtam a kedves ajándék-megrendelést és a pozitív visszajelzések alapján azt gondolom, mégsem lehetetlen férfinak jó ajándékot készíteni, hanem egy izgalmas kihívás... :-)))

4 megjegyzés:

szaberka írta...

Kriszta, ez már megint szenzációs!

Krizantám írta...

Köszönöm Erika! Aranyos vagy! :-)

fru írta...

Hát még a használója, hogy szereti ;-)

Krizantám írta...

De jó, de jó, de jóóó! :-)))
Hát ennek én igazán örülök Fruzsi! :D

Nagyon aranyosak vagytok! Igazán köszönöm ezt a kedves visszajelzést!
(Máris jól indul a napom...) :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...