2012. november 19., hétfő

100%-ig férfi netbook tok

Olyan nagyon meg tudok lepődni (pozitív értelemben), amikor férfi kérésére kell készítsek valamit...! :) Ráadásul egy fiatalember saját részre kér netbook tokot tőlem töltőtartó bugyorral, mert látta korábbi munkáimat és megtetszett Neki! :)
Különleges és nem könnyű feladat nőként a férfiak ízlésvilágába beleképzelni magunkat, főleg hogy személyesen nem is ismerjük a leendő tulajdonost...
Volt számos egyeztetés az életfa mintát és az anyagokat illetően és szerencsére a kiválasztott külső zöld anyaghoz egy jópofa pasisan sportos, drapp-kék-zöld csíkos bélésanyagot sikerült közösen kiválasztani! :)



Amitől igazán netbook-tok lesz és töltőtartó bugyor, az az, ami belül van és nem látszik... ("...Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan..." Exupery)
A külső zöld anyag és a csíkos bélés is megvan erősítve belül rávasalt vetexxel (ettől igazán jó tartású lesz az anyag és nem nyúlik ki)! A két réteg közé varrtam egy vízálló táskamerevítő réteget és egy vastag, kétoldalas, steppelt puha vlies réteget, hogy a nedvességtől és az ütődésektől is védve legyen a gép! (Persze azért a cipzár nem vízálló... ;-) De gondolom nem tervezi senki úsztatni a netbookot!) :)
A méretre készült töltő és egértartó bugyor is így készült, csak ott a vastag paplanszerű vlies réteget kihagytam, mert az túl bucokká tette volna a kis bugyrot. A bugyor víztaszító anyagrétege is egy fél centis puha táskamerevítőre van rádolgozva, így az is védi az ütődésektől a töltőt és egeret!
A tok elején lévő két kis zseb korcába tettem egy kis vékony gumit, hogy ne nyúljon ki a pendrive, mobil stb., laposabb készülékek tárolására készült zseb használata közben!
Szóval ők a láthatatlan dolgok, amik kellettek az igazán  praktikus netbook-tokhoz!





Komolyan nagyon izgultam, hogy mit szól hozzá az egyetemista fiatalember, amikor kézhez veszi és meg kell mondjam megnyugodtam... Ilyen visszajelzést kaptam Tőle:
"Nagyon SZUPER! Le a kalappal! Nagyon szép a belseje, a töltőtok is nagyon tetszik, elfér benne minden. Szép igényes munka!!! 
Örülök, hogy megkértelek rá :) "
(Remélem nem bánja, hogy idézek a leveléből, de muszáj volt...)
És ez az utolsó mondat okozta a legnagyobb örömet... Mert az ismeretlen alkotó iránti bizalmat mégiscsak kiérdemeltem a munkámmal és ez a legörömtelibb visszajelzés... :)

4 megjegyzés:

Julcsi írta...

Jaj, de nagyon jó! Még sok ilyen egyetemistát neked! Főleg, hogy ez a kedves (és szerintem felettébb intelligens) fiatalember viszi a híredet. Belegondoltál te ebbe?!:))

Krizantám írta...

Ebbe még nem gondoltam bele... :)
Csak azt tudom, hogy nagyon szimpatikus volt...!

szaberka írta...

Gratulálok, Kriszta, nagyon szolíd és elegáns. Hozni fogja a többit...

Krizantám írta...

Köszi Erika!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...