2013. február 5., kedd

Színes szivárványos JÁTÉK, azaz 2 év nagy idő...

Ez lesz az idei első játék, mert eljött az ideje, hogy megköszönjem egy kis ajándékkal a 2 éve indult blog és az alkotói munkám követőinek a lelkesedést! És az hogy ennyien járnak erre, az elmúlt évben indult facebook oldalamon ill. kíváncsiak rám és az alkotásaimra, az a 2 évvel ezelőtti indulás óta eltelt idő ajándéka! Szívesen veszek minden hozzászólást (és bíztatok rá mindenkit, hogy semmiképpen se fogja vissza magát, akár csak egy-két szó erejéig is), mert komolyan jól esik, hogy ennyien vagytok!!! :-)))
Az utóbbi évben indult a lyukasztásos technikával készülő DOTTY-filckollekció, újabb táskaötletek, gyapjúfilc ékszerek és a nyitott világszemlélet jegyében a facebook oldalam is...! Sok újdonság, vásárok, sok új ismeretség és alkotás...! Ezért köszönetképpen a játékos kedvűeknek szeretnék személyre szóló ajándékkal örömet okozni! Így lesz ez a 2 év kerek és egész! Akárcsak a színes ajándék... :-)))


NYEREMÉNY:
Saját színvilágodban készült, egyedi DOTTY-filcfülbevaló
(ha a képen láthatók között nem találtál neked tetsző színűt, 
akkor érdemes az eddig bemutatott fülbevalóim között körülnézni)

A JÁTÉKFELTÉTEL:
Írd meg ITT
2013. febr. 9. éjfélig egy rövid megjegyzésben:

1. néhány őszinte gondolatodat, véleményedet erről a 2 évről, arról, amit itt látsz,
2. hogy milyen színű fülbevalót szeretnél!
3. Ha eddig esetleg nem tetted volna még meg, akkor komoly játékfeltétel, hogy a blog regisztrált követője legyél (ezzel jelezve felém, hogy tényleg őszintén érdeklődsz az alkotásaim iránt)!
4. Ha nincs a profilodban elérhetőséged, akkor a nyereményértesítés miatt 
az e-mail címedet is írd le feltétlenül (különben sajnos nem fogom tudni bedobni a nevedet a kalapba)!

5. Nem feltétel a játékot kitenni a saját blogban, fércbúkon, de kifejezetten örülnék, ha híre menne és minél többen megismerhetnék a játékon keresztül a munkáimat! Esetleg más is szívesen bekukkantana... :-))) Csak mindenképpen jelezd, hogy megtetted ezt a kedves gesztust és köszönetképpen a fülbevaló mellé választhatsz egy DOTTY-nyakláncot is!

A facebook oldalamon és a blog korábbi bejegyzéseiben (itt, itt, itt, itt, itt, itt) ill. a Meska-boltomban megtalálhatók az eddig készített DOTTY-filcékszer alkotásaim! Körül lehet nézni és szemezgetni, kinek melyik szín és fülbevalóméret áll közel a szívéhez és az ízléséhez!
Tudom sokan nem szoktak játszani, sokan pedig igazán szeretik a játékokat! Én azért nagyon örülnék, ha néhány leírt szó ellenében mégis sokan elfogadnák ezt a játékos őszinte invitációmat!
A sorsolás várhatóan febr. 10-én lesz! :-)))

Jó játékot Mindenkinek! 

6 megjegyzés:

Julcsi írta...

1. mint mondhatnék: ölellek! És kész:)
2.mondjuk zöld
3. már rég pipa
4. úgyis ismered
5. FB, mint olyan:)

szszila írta...

Ahogy végig néztem a blogot, nagyon szép ez az eltelt 2 év :). Ötletes, nem túldíszített, igényes dolgok készülnek itt, a piros halszálkás táskáért nagyon odavoltam :), meseszép. A fülbevalók is egyszerűek, de nagyon szépek.

A fülbevaló színét nehéz kiválasztani, mert mindet szeretném :), de azt hiszem a mustár sárgát szeretném leginkább és nagyon szeretem ha feltűnő, így a 6 cm átmérőjűek tetszenek leginkább.

Még egyszer gratulálni szeretnék a bloghoz és a készített szépségekhez. További sikereket kívánok, mi pedig gyönyörködünk az elkészült munkákban. :)

Szakács Szilvia
sz.szila05@gmail.com

Colette írta...

Éljen minden, ami színes és kerek!;-) Kell ennél több?! A fülbevalóban természtesen a türkiz a nyerő! Puszillak: Colette

csigaszabo írta...

Szia Kriszta!
Aktív ugyan nem nagyon vagyok, de mindig benézek hozzád, s eszembe jut Nyalka, s hogy milyen jó, hogy megismertelek. A szín a türkiz lenne, s elárulom, hogy testvérem kapná, én ugyanis évek óta csak a karikagyűrűt hordom ékszerként, játszani viszont muszáj :)
A FB-on is híredet viszem, hiszen így az ismerős ismerőse könnyebben ismerős lehet. :)

VRJúlia írta...

Hú, mekkorát dobbant a szívem:)
Mindig elmondják: De szép a fülbevalód, és ez elég gyakran, mert sokszor viselem...és mindig elmondom, hol nézzenek utána...
Tudod, mit és hogyan érzek...ez a világ- számomra egyedi, mérce.
Sok-sok élményt, sikerélményt...
Zöldet kérnék...
majd egy következőn narancssárgát...
Aztán egy pirosat...
és így tovább...
Gratulálok,
és szívből köszönöm az élményt!

Kékmadár írta...

Az én fülem nagyon kényeske, nem bír akármit, sajnos, így a játékban nem indulok, de gratulálok ehhez a két évhez és főleg az igényesen megvarrt, szép munkáidhoz!
"Nagyon szeretem ezt a táskát!" - ez a mondat épp ma reggel hagyta el Dorókám száját.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...