2011. november 30., szerda

Újdonság avagy boltnyitás

Örömmel osztom meg Mindenkivel, hogy megnyílt a HANDAGORA -boltom az újonnan induló alkotói portálon és kézműves vásártérben! Krizantám néven vagyok itt is megtalálható! :-)))

A Handagora-boltom elérhetősége a következő:  

Szeretettel ajánlom figyelmébe mindenkinek a Handagora vásárterét, akár alkotó, akár vásárló, akár csak az egyedi alkotások szerelmese! Érdemes körülnézni, mert nagyon szép alkotások kerülnek fel! Nagyon remélem, hogy ez a vásártér a letisztult formavilágával és igényes alkotókkal értéket fog képviselni az egyedi alkotások piacán!

Az első, Handagorára feltöltött alkotásaim az érmetartós filc kulcstartóim közül kerültek ki. Nézzétek meg őket ITT!
A most (frissen) készült 2 kulcstartót is ide töltöttem már fel, amit Andi kért a két barátnőjének  karácsonyi ajándéknak.
Az egyik barátnő inkább sportos, farmeres stílusú, a visszafogott kék és natúr színeket kedvelve. Számára ezt a világoskék-fehér-drapp érmetartós filckulcstartót készítettem...


A másik barátnő számára egy igazán nőies, rózsaszín-szürke-fehér virágos kulcstartó készült gyöngy díszítéssel...


Ilyenek együtt a barátnők... :-)))


 

Nagyon izgalmas volt két, ennyire különböző embernek ajándékot készíteni! Remélem elnyeri majd a tetszésüket igazi meglepetést okozva! Nekem kifejezetten jó móka volt a filc karikákkal való alkotói játék (hogyan legyen, milyen szín) és a bennem régóta motoszkáló szürke-rózsaszín páros kipróbálása...
:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...