2012. január 1., vasárnap

Új év, új napok

Nagyon találónak éreztem ezt az idézetet, amikor olvastam:
"Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni! Higgy a csodában, mert teli van vele az élet! De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai..."        (Ron Cristian)

Rengeteg tervem, álmom van erre az évre (is)... :-)))

A tavalyi év olyan sok mindent hozott, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy velem ilyenek fognak történni (tanulmánybefejezés, új ismeretségek, barátságok, temérdek alkotás, ötlet és a rácsodálkozás fantasztikus érzése, hogy "Jé, ilyet is tudok?!")
Nem sorolom fel mit szeretnék, mert az élet úgyis megadja a lehetőségeket (de ha nem, az sem baj)... Sokszor rajtunk áll, hogy meglássuk a pillanatban a benne rejlő lehetőségeket, sokszor pedig nem rajtunk múlik, mit hoz az élet... De legalább törekedni kell a pillanat megélésére... Őszintén remélem, hogy a belső hang most is vezérelni fog, hogy a belső rezdülések és a megtalált lélekcseppek továbbra is utat tudjanak mutatni... :-)

Azt már most is tudom, hogy hasonló kvalitású és stílusú alkotásokat szeretnék majd készíteni az idén (korábbi fonalas terveimet továbbgörgetve)... 


Ezt a mustársárga gyapjúszövetből készült pénztárcás irattárcát Colette alkotónapján kezdtem el a férjem anyukájának karácsonyi ajándékaként. Régi tervem volt a győri, színes fonalköteg-szerzeményem felhasználása szabad vonalvezetésben, ami egy stilizált fatörzsként született újjá színjátszós kékeszöld gyöngy lombkoronával... (Valahogy úgy éreztem a fonalak rendezgetése közben, mintha egy textilképet készítenék... Önálló életet éltek az anyagok, színek és gyöngyök a kezeim között...) A sötét türkizkék díszgomb a mágnespatent felett a férjem édesanyjától kapott gombok közül származik, az Ő egyik kedves gombjának újrahasznosítása. Kívül és belül is a szívem csücske mind anyaghasználatban, mind a színvilágban, mert minden szeretetem beleálmodtam...

Ilyet szeretnék készíteni újra és újra... mármint nem a pénztárca a lényeg, hanem ez az összhang az anyaggal és velem meg a bennem munkálkodó energiákkal... :-)))

Nem kell, hogy mindig minden teljesüljön, de törekedni fogok rá, hogy az összhang meglegyen... :-))) Nemcsak bent, hanem kint is...

Reményteli és szeretetteljes boldog Új Évet kívánok Mindenkinek őszinte szívemből és kívánom, hogy olyan legyen, amilyennek szeretnénk... a legapróbb örömöknek is örülve!

4 megjegyzés:

csutkailda írta...

Drága Kriszta!
Legyen nagyon szép az évetek.....és kívánom, hogy minden álmod megvalósuljon! Puszi:Ilda

Colette írta...

Így legyen!:-)

Bakarasz írta...

De szép! És hihetetlen, pont tegnap vetettem papírra egy kis tervet, naplóborítót, cikcakk öltéssel felvarrt fonalakból rajzolt szívformával. :) Magamnak tervezgetek egy borítót a határidőnaplómra. Egy rúgóra jár az agyunk. :)
Boldog, boldog új évet! :D
Ági

Krizantám írta...

Új év, új lendület!
Alkotni pedig jó, sőt több, mint jó... :-)))
Kívánom Nektek is, hogy örömteli alkotásokkal teljen ez az év (is)!

Ági! Majd figyelem a fonalas szívesedet... Nagyon érdekes ez a technika, nekem is tetszik nagyon! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...