2012. február 16., csütörtök

1 év három ajándéka

Köszönöm MINDENKINEK, hogy játszott velem az 1 éves blogszülinapi játékomon! Nagyon sok szívmelengető megjegyzést olvashattam, sok új és sok régebbi blogolvasótól. Ez olyan nagy szónak hangzik, de én őszintén így gondolom (és ennek bizony önmagamhoz híven hangot is adok), hogy olyan megtisztelő és örömre okot adó, igazán jó dolog, hogy ennyien kedvelik a blogomat és rajta keresztül velem együtt az alkotásaimat is! Örülök, hogy sokan hírét vitték a játékomnak és sok új ember is kedvet kapott a nézelődésre! Szeretem ezt az én kis blogomat és nemcsak azért, mert itt mutatom be az alkotásaimat, hanem elsősorban azért, mert Ti itt vagytok! Jól érzem itt magam és ebben Nektek nagyon nagy részetek van! Köszönöm a biztató, kedves szavakat! Mindet, mindet...még azt is, amit a játékon túl (ez alatt az 1 év alatt)  is kaptam! :-)))
Továbbra is igyekszem úgy csinálni a dolgaimat (az alkotást és a blogot is), ahogy eddig... Jó érzéssel...!!! Hogy jól érezzem benne magam én is és azok is, akik erre járnak! Szívesen veszek továbbra is mindennemű visszajelzést, őszinte véleményt! 

Végül következzen a sorsolás! A játékban 3-féle nyereménykategória közül lehetett választani, de mivel nem mindenki adta meg, hogy melyik legyen (ami egyáltalán nem baj), így nem aszerint sorsoltam. Úgy döntöttem, hogy 3 nevet húzunk ki (így nagyobb az esély) és mindenki belekerül a kalapba, aki a játéknál bármilyen megjegyzést, jó szót hagyott (még azon kedvesek is, akik játékon kívüliként próbáltak meg maradni, de én ezt egyszerűen és önkényesen, merő szeretetből figyelmen kívül hagytam...)! Mert bizony jól esett minden szó...!

Voltak segítségeim a húzásnál! 36 név közül a kisebb leányzóm húzott először, majd a nagyobbik és végül a harmadiknál egy kedves férfikéz is besegített! :-)))

Az első NYERTES: Kékmadár (Móni)

A második NYERTES: Tulipánt

A harmadik nyertes: Erika

Íme tehát a három szerencsés nyertes együtt:

Köszönöm, hogy velem játszottatok!
Nagyon örülök a nyerteseknek én is!
És nagyon köszönöm a kedves szavakat!!!

MINDENKINEK! :-)))
(Annyira örültem minden egyes megjegyzésnek, hogy néhány másodpercre megfordult a fejemben, hogy mindegyikre rögtön reagálok, de elég fura játék lett volna, hogy egy játékoskedvű + egy Krizantám megjegyzés váltakozott volna végig...) ;-)
De lélekben mindenki szavára reagáltam magamban!!! :-)))
Köszönöm!

"A léleknek is létezik hazája: a dolgok lényegének birodalmában!"
(Antoine de Saint-Exupéry)

13 megjegyzés:

Julcsi írta...

De szépen írtál megint! És gyönyörűen zártad:)

Krizantám írta...

Hát én bizony Tetégedet is belevettelek a sok kedves név közé, hiába, hogy nem akartál volna ajándékot, Julcsikám... ;-)
Pont Neked ne küldtem volna semmit?! Na neee... :-))) De ami késik, nem múlik...
Ölellek és köszönöm, hogy (itt) vagy!

Erika írta...

Jaj, de örülök, ismét egy darab Tőled, nagyon köszönöm :D

Csillus írta...

Gratulálok a Nyerteseknek, köszönöm a játékot Neked....jövök hozzád ....mert nagyon jól csinálod a blogot is és ahogy írsz....és gyönyörű munkáid vannak...!!!

Tulipánt írta...

Kedvesek az ajándékok, a szavaid, szép a mondandód, hangulatosak a fényképek.És még nyertem is... Köszönöm

BMonica23, Mónika írta...

Gratulálok a nyerteseknek! Köszönöm ezt a sok szép szót, amit írtál :)

Krizantám írta...

Erika, kérlek e-mailben írd meg, hogy hova küldhetem! És nagyon örülök, hogy a napsugaras kulcstartód mellé Hozzád érkezik a narancsszín napkorong-táska, azaz a hozzá illő nagytesója!!! :-)))

Csillus, szeretettel látlak mindig! :-))) Neked is további örömteli alkotást kívánok a sok gyönyörűséges gyöngy között! (Remélem 3 év eltelte után mostanra már jól vagy és "kialkotsz" magadból minden belülről jövőt!)

Tulipánt(Anna), tudod, hogy nagy örömmel... Neked még úgysem volt tőlem semmilyen kis alkotásom...:-)))

Krizantám írta...

Mónika, köszönöm, hogy új olvasóként játszottál velem! Nagyon örültem Neked és annak, amit korábban írtál!:-)))

Névtelen írta...

Gratulálok mindenkinek!! :)

Monika írta...

Szívből gratulálok a nyerteseknek és utólag kívánok Neked boldog szülinapot,Isten éltessen!♥
Nem értem,hogyhogy nem vettem észre a szülinapot.:( DE:jobb későn,mint soha,jót kívánni.♥

Bea írta...

Természetesen sajnálom, hogy nem nyertem...
Élményt viszont - mint mindig - igen.
A nyerteseknek gratulálok!
Minden alkotó kezű "kollégának" további jó, sikeres és örömteli elfoglaltságot kívánok! :)

Kékmadár írta...

Először egy nagy cuppantás ügyeskezű kisleánykád kezére, amiért kihúzott engem! :-)Másodszor neked köszönöm nagyon a lehetőséget - úgy látszik nem élhetek Krizantámos kulcstartó nélkül! :-) Ölellek! ( ha lehet, én vmi intenzív, vidám színűt szeretnék. A pasztell nem annyira az én világom. Egyébként rád bízom a választást, nem hiszem hogy csalódnék:-)

Krizantám írta...

Köszönöm a játékot, a kedves szavakat és mindenkit szeretettel látok a továbbiakban is!

Játék pedig biztosan lesz még... :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...