2011. november 15., kedd

Pirosak és kékek

Így indult a napom, hogy ezt találtam a Meska Szemezgetők között... :-)))



(Sajnos mostanában szinte semmi időm nem volt a termékfeltöltéssel foglalkozni, mert az bizony igényes fotózással, szövegkészítéssel együtt elég tetemes időt kitesz! Ennek ellenére egy korábbi piros kulcstartóm ott kerekedik a Szemezgetőben  középen...) :-)))

A mai fotózási terveim dugába dőltek a napsugarak hiábavaló hajkurászása miatt! :-/
A piros és kék jegyében viszont ezt az egy képet közülük azért megmutatom...


Két hónapja várja szegény kis piros virágos, hogy a többi elkészülttel együtt a késztermékes dobozból elővarázsolódjanak! Pedig biztos van olyan kislány, aki pont egy ilyen helyes kistáskára vágyik... :-))) (Vagy egy felnőtt, aki pont egy ilyen pöttyöset ajándékozna szívesen... Van ilyen?!)

No, de holnaptól indulnak a Meska-boltomba (ez nem fenyegetés, hanem a mai nap fejleményeinek szüleménye)! Felkerülnek egytől-egyig...!!!

Úgyhogy, ha valaki szeretne esetleg szeretteinek, ismerőseinek, kicsiknek és nagyoknak valami személyes és kézzel készült alkotást, az figyelje a következő időszakban a boltomat! Szeretettel látok ott is mindenkit! :-)))

A mai nap pozitív eseményeinek hatására (Beadtam a diplomafeladatomat, így a Jóisten sem ment meg attól, hogy megvédjem!!!) illetve a mai este negatív fejleményének következményeként (mert amire alkotóként nagyon készültem, az nem jött össze, így a Jóisten sem ment meg attól, hogy az efelett érzett hiányérzetem miatt szomorkodjak) tehát azon gondolkodtam, hogy hogyan járjak végére ennek a kettős fronthatásként felettem átvonuló sokívű napnak...?!

És én bizony arra gondoltam, hogy játékot kéne hirdetnem és kitisztul minden! Amolyan pozitívan Krizantámos karácsonyi ajándékkal... ;-)
(Már látom is magamat, ahogyan készülnek a szépecskék a megrendelések mellett... Na, hmmm? Játék?) :-)))

4 megjegyzés:

Julcsi írta...

Hát legyen! Jöjjön, aminek jönnie kell:)))))))))

Ányi írta...

Gratula a Szemezgetőhöz! Meg a diplomadolihoz, megvédeni már semmiség lesz! Jó töltögetést a boltba illetve igen, én is várom a játékot!

Tündérlátta írta...

Gratulálok! Nagyon jópofa ez a pöttyös!!

Krizantám írta...

Köszönöm a gratulációt!
A legjobb az lesz, amikor túl leszek a védésen és az államvizsgán! (73 tétel, brühühűűű...) :-(

A játékhoz pedig már el is készült a nyeremény...! :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...