2012. május 31., csütörtök

Kifordítható türkiz virágos nagylány táska

Már a saját festésű türkiz gyapjúfilcem felhasználásával készült ez a kifordítható nagylánytáska egy 9 éves leányzó számára megrendelésre.

(Ez a legkedvesebb képen erről a táskáról!)
Sokat egyeztettünk, ötleteltünk és végül a kéréseknek megfelelően ilyen táska született. Ilyen típusú ráhajtható fedeles táskát még nem készítettem, de mint már oly sokszor most is örültem, hogy ilyen számomra kevésbé ismert utakra terelt egy kérés... :-)


A farmer fedelű válltáska mindkét (külső-belső) oldala használható. A lekerekített szélű táskafedél mindkét oldalára került filcvirág a megrendelő ötlete, kérése nyomán! Nem egyformára készítettem a két virágot, de azért hasonló lett! 
Így átfordítva a táskát bármelyik oldalára, gyakorlatilag egy új táskát kapunk...! "Irreversible"... (ahogy angol nyelvterületen mondanák)... 2 in 1 táska... hogy a hangulattól, ruházattól függően lehessen használni!


Festett gyöngyház gombbal zárható mindkét oldalán! A táska igazán nagylányosnak, vagánynak készült, ami a méretein is látszik (23×20×5 cm), hogy később is szívesen hordja a tulajdonosa! (Megmondom őszintén annyira megtetszett ez a fazon, hogy simán el tudnám magamnak is képzelni kis női táskaként, amikor éppen nem bőrönd méretű válltáskára van szükségem az estére szinte kivétel nélkül mindig megtelítődő nagytáskámmal ellentétben!) 
Állítható vállpántjának köszönhetően bármekkorára át lehet igazítani a táskapántot az igények szerint...
Még az is lehetséges, hogy a kisebbik lánykámnak is készítek ilyen lekerekített fedeles tatyót, annyira bejött! (Bár ezerféle kistáskájuk van már, de ha ezt meglátják, akkor tuti a vágyakozás tárgyává válik! Még szerencse, hogy nem látták élőben, mert olyan gyorsan elkészült és a postával útra is kelt! Nagyon várták már a célállomáson...!) :-))) 
Hát nem gondoltam volna, amikor elkezdtem, hogy (számomra, remélem más számára is) ilyen összhatású, kerek egész képet sugárzó kistáska kerekedik ki belőle... :-)

(Ez a másik legkedvesebb képem róla! Ilyenkor azt érzem, de fölvenném...) :-)))
Sok a kép, bizony sok, mert nem tudtam szelektálni közülük...
Az pedig csak hab volt a tortán (és lehet, hogy másnak fel sem tűnne, ha nem mondanám...sőt biztos, hogy nem...), hogy a saját festésű türkiz gyapjúfilcemmel díszíthettem ezt a kistáskát, olyan, minden porcikájában elfogadható minőséget adva, amilyenről mindig is álmodtam... :-) 

(Végleg háttérbe szorítva a türkiz hobbifilcből való alkotás boltkínálatokból adódó kényszerítő erejét...!) 

Többek között ez a kistáska megrendelés is motivált (a Móninak megígért türkiz kulcstartó mellett), hogy régi türkizfilcfestős-készítős vágyamat végre megvalósítsam... Most már értem azokat, akik mindenféle saját kísérletezgetésekbe bonyolódnak, annak érdekében, hogy olyan szépségű és minőségű alkotás kerüljön ki a kezeik közül, amilyet megálmodtak... :-))) 
Köszönöm Edinának a bizalmat és a kísérletezés lehetőségének újdonságát...!

7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ó, ez mesés!:)

Tulipánt írta...

Szép lett!

Kékmadár írta...

Kifordított állapotban még annál is jobban tetszik, mint befordítottban! :-)

Tóth-Szabó Balázs írta...

Tényleg nagyon szép lett, a képek nem is adják vissza milyen kis formás! Nekem volt szerencsém élőben megtekinteni otthon.

Krizantám írta...

De jó, hogy nektek is tetszik! :-)

Hát még ha hallottátok volna, hogy mennyire örült a kis tulajdonosa...
("Pont, mint amilyet megálmodott... és nagyon meg fogja becsülni, mert kézzel készült, egyedi darab...")

Ilyenkor repdes a kis szívem! :-)))
Meg olyankor is, amikor számomra fontos emberek írják, hogy tetszik nekik is... ;-)

zazálea írta...

rád ismerek benne:)

Krizantám írta...

Rita, igazán jól esik az ilyen mondat... :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...