2011. február 20., vasárnap

Szerzemények

Ma debütáltam először a Wamp-on, mint látogató, lelkesedő alkotó, szépre vágyó vásárló!
És természetesen nem tértem haza üres kézzel...
A konyhatündér férfimnak fűszereket hoztam, amit a szentendrei illetőségű Fűszerész-től vettem. Csuda illatosak!
Magamnak a GomBolt-ból vettem vásárfiának egy bársony, piros-fehér tűpettyes gombgyűrűt, ami a ma viselt neglizsémhez és az általam készített piros-szürke selyemvirághoz igencsak kívánkozott. Velem kellett jönnie haza, ugyanis amikor felpróbáltam, valahogy nem akart lejönni ez a gyűrű az ujjamról... :-))))))
És persze a múltkor bemutatott fekete pettyespántú, bársony kistáskára került, saját készítésű piros selyem virágomhoz is igencsak illett.... Tehát kellett... :-)))
Lelkes Fércművek rajongó vagyok, így a Gomboltból a lányok is kaptak aranyos kis gyűrűket... és már hordják is ("Anyaaa, ez de szép!!!)...Íme Husi kéz1. és Husikéz2. !
A lányoknak BogárKreától  is hoztam még egy kis Tavaszt két tündéri madárka képében a madárfáról...(Mint tudjuk, nótórius tavaszváró lettem...) Alig tudtam választani... :-)))

És íme így néz ki, amikor birtokba veszik az ajándék-alkotásokat a kis tulajdonosok nagy-nagy örömmel...
Aki teheti, az menjen még ma ki a Wamp-ra! Este 18.00-ig látogatható. Ha nem most, akkor legközelebb, mert csuda dolgokat lehet látni!!!
Találkoztam Szász Károly csodálatos újraálmodott ékszereivel...!!! Végtelenül kedves alkotó fantasztikus szemmel és tehetséggel!!! Majdnem elcsábultam egy Zsolnayból készült aranyban színjátszós medálra.... De majd legközelebb!!!! :-))))
Volt alkalmam még sok kedves alkotóval találkozni és beszélgetni! Szeretettel ajánlok Mindenkit a figyelmetekbe! Nagy élmény volt!

5 megjegyzés:

Boczi írta...

húhaaa! Nagyon aranyos választások, én nem is tudtam, hogy létezik ilyen, hogy wamp, de most már nagyon szeretnék menni rá :)

eszterda írta...

szuper nap lehetett!

Krizantám írta...

Nagyon feltöltött ez a nap, az biztos! Tényleg érdemes kimenni, főleg ha valaki szereti az igazán egyedi dolgokat!
Egyetlen egy "hátulütője", hogy csak Budapesten van...

Fércművek írta...

Köszi, hogy írtál a gyűrűkről. :))

Tényleg klassz a rózsával, nem csoda, hogy nem akart lejönni az a gyűrű. :))

boGár krea írta...

És én is köszönöm a madaraim/madaraitok nevében is. ;)
Örülök, hogy találkoztunk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...