2011. február 6., vasárnap

A technika ördöge

Na, az nem vagyok én...
Viszont kitolt velem a saját blogom...jó fej, nem?! Nem engedett Megjegyzést hagyni, annak ellenére, hogy bárki megteheti (egyenlőre nem moderálom őket, fő a bizalom...)... én meg már azt hittem, hogy..

Szerencsére Strugamanó volt olyan kedves és szólt (ráadásul a hiba kijavításához linket is küldött), így ki tudtam javítani! Ezúton is még egyszer köszönöm! Jól jön minden segítség az ilyen kezdeti fiaskókhoz!
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a blogom első bejegyzésénél nem stimmelt nálam az idő két napig...(mást írt ki, mint ahány óra volt). Na gondoltam, utána nézek én ennek (ezelőtt egy fél évvel még azt sem tudtam, hogy működik egy blog...) és láss csodát, a csendes-óceáni időzónában voltam... :-))))  Annyira röhögtem...!!!
Na de most, hogy visszajöttem a Csendes-óceánról... :-))), megmutatom egy kistáskámat, amit egy jó kis türkiz anyaggal béleltem.
 
Most gondoljátok el....felteszem ezt a képet és valakit magával ragad és nem tud hozzászólni....Hááát én is ideges lennék, mint kommentelő...de legalábbis csalódott!!! Én is belefutottam már párszor másoknál ebbe...
Éppen ezért szeretnék ezúton kérni mindenkit, ha hasonló vagy másmilyen technikai hibát észlel a Megjegyzéseknél vagy bárhol, akkor jelezze a profilomban lévő elérhetőségemen és én igyekszem kijavítani!

Ez a táska ITT elérhető. Amúgy, kinek tetszik?!

2 megjegyzés:

Süle Mónika írta...

Nekem tetszik! :o)

Krizantám írta...

Örülök, hogy tetszik!
Élőben egy kicsit más árnyalatú a virágszirom színe... olyan bordós-sötét rózsaszín...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...