2011. június 3., péntek

Színes vásári forgatag

Holnap, szombaton vásár lesz és "A mosoly napja", melyre elkészültek a Mosolyország Alapítvány javára készített színes vásári ajándékaim. Kékmadár blogján olvashattatok a felhívásról "Mosolyogjatok rájuk!" címmel.Már nem is tudom, hol láttam ezt a jellegű pálcikás filcdíszt... Nagyon megtetszett a cukormentes elgondolás, így szivárványban pompázó ajándéknak elkészítettem... Szánt szándékkal ilyen vásárfia jellegű filcnyalókák készültek, melyek könnyen rabul ejtik a vásári asztalnál nézelődőket... ("Anyaaa, vegyél nekem olyaaat...!") Így hátsó szándéktól sem mentesen pozitívan "manipulálhatók" az Alapítványt vásárlásukkal támogatni kívánó emberek... ;-) És azért remélem, mivel a vásárló sem jár rosszul, így egy kis mosolyt csalhatunk mindenki arcára... :-))))
(Lehet akár tűpárnaként is használni varráshoz, hímzéshez, de láttam már ezt a filcdíszt virágcserépbe tűzve szobai növény mellett is... Gyerekeknek pedig évvégi ajándékként fogrongálós nyalóka helyett sem utolsó meglepetés...)
A programot ITT lehet elolvasni, melynek keretein belül a MOA vására Budapesten a XVIII. kerületben az Ünnepi Könyvhét alkalmából kerül megrendezésre. Remélem jól sikerül a vásár és ezáltal az Alapítványt sikerül egy kicsit megismer(tet)ni és támogatni!

Egy idézettel indítom útjára nagyon nagy szeretettel ezt a színes filc csokrot, hogy legalább annyi örömöt és mosolyt csaljon más arcára is, mint amennyit az enyémre varázsolt a készítése közben (konkrétan vigyorogtam és tobzódva méricskéltem egyfolytában az összepasszoló szivárvány színeket):

"Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy."

(Janikovszky Éva)

8 megjegyzés:

Piroska írta...

Tökéletesen igaz a mosoly idézet!
A nyalókáid csodásak,és mivel több funkciósak, így jobba ki lehet használni,mint az igazit!!!!! :))

krealady írta...

Jézusmária!!! Én meg lemaradtam, pedig jeleztem, hogy küldök valamit, de nem figyeltem a dátumot!!! Azt hittem, még nagyon ráérek. Hogyan tudom ezt vajon helyrehozni, vagy pótolni???????????????????????????????????????????????????????????????????

Krizantám írta...

Köszönöm, Piroska! Örülök, hogy tetszik!

Zenelady, biztos lesz még rá lehetőség máskor is az alapítványt támogatni hasonló módon, akkor majd pótolod...Ne legyen emiatt rossz érzésed, a szándék a fontos (és mindegy mikor...)! És akkor is szükség lesz rá!!! mert mosolyra mindig szükség van...
Ez itt pedig egy megnyugtató MOSOLY mindkettőtöknek!
:-))))))))))))

Kékmadár írta...

Kedves Krizantám! nagyon köszönjük a nyalóka csokrot, valóban mindenkinek mosolyt csalt az arcára, nekem is nagy kedvencem. Az idézetet pedig ellopom, ugye nem baj?

Zenelady! A megmaradt tárgyakkal valószínűleg tovább fogunk vásározni, pl a gyerekszigeten, vagy a Gozsduban, így még szívesen várjuk az adományt! :-)

Krizantám írta...

Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a mosolygós összefogásnak!
Az idézetet pedig vidd csak bátran, hadd olvassák minél többen... :-)))

(Janikovszky Évának mindig ott bujkált a szeme sarkában egy huncut kis mosoly...)

F.Gina írta...

Még egy párat megcsodálhattam belőlük szombaton, nagyon vidámak !

Krizantám írta...

Gina, köszönöm, jó lehetett a vásárban!
Ha más is vidámnak látta a standnál, akkor elértem a célom... :-)))

orsolya vanessza kiss írta...

Gyönyörűek! Nagyon nagyon tetszenek, jó rájuk nézni, felvidítják az embert..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...