2011. december 31., szombat

Ilyen legyen...

...igen! 
Mindig ilyen legyen az év vége....pont ilyen...amire régóta vágytam...(évek óta)...


A nyugalomra... a sietség, sietés mentességre... arra, hogy ráérek... 
(Azt hiszem ezekért a pillanatokért megdolgoztam ebben az évben rendesen... Jó volt minden úgy ahogy volt, minden örömmel, nehézséggel együtt... de kellettek már ezek a mostani nyugis pillanatok...)
Esténként bent a jó meleg szobában kötök... gyerekkorom óta először... Ezek a fonalak 6 hónapja várják (győri és nyalkai alkotós-beszerzős körutam óta), hogy időm legyen és valóra válthassam újdonsült vágyamat a kötésre és (számomra még nagyobb újdonságként) a horgolás megtanulására! 
A horgolást drága keresztanyám megmutatta most a téli szünetben, de úgy érzem ez még a jövő év feladata lesz a technikámat csiszolgatni és tökéletesíteni... :-) De terveim vannak a jövőre vonatkozólag...
Így megmaradtam a már ismert egyszerű sima kötésnél és belefogtam életem első saját készítésű sáljába!!! Olyan jó érzés bevackolva, nyugiban kötni és tobzódni a színekben... :-)))

És hogy kint még ilyen látványban legyen részem a téli szünetben... 


... nyugiban, harapnivaló hidegben, jó levegőben, napsütésben... nagyon-nagyon-nagyon régi vágyam, igen!!! ...hogy lejussunk a legkedvesebb diófánk alá az évnek ebben a szakában is...

Mert ilyen és mert csodálatos alóla felnézni rá, az ágaira bogaira...
Felnézek rá és valami megfogalmazhatatlan ősnyugalom vesz rajtam erőt... 
(...az alatta zajló gyerekricsaj és játszáshangok ellenére is...)


...több, mint 150 éves ez a diófa... 

Talán ezért is szeretem a telet, mert ilyen csodát mutat nekem a lombkorona nélkül is... gyerekkorom meghatározó téli élményét, ami még hólepel nélkül is ámulatba ejt... :-)))

Így teljesüljön jövőre is minden vágyam ezután a mozgalmas, minden szempontból újdonságokkal (blogolással, alkotásokkal, rengeteg munkával, tanulással, diplomával, iskola kezdéssel és zárással) telt esztendő után... :-)))

Őszintén kívánom Mindenkinek, hogy a mindig változó mostani világunkban is megtalálja a nyugalmat, kint is és bent is a lelkében...

7 megjegyzés:

Szemkép írta...

legyen:)

Colette írta...

Így legyen:-)))

Julcsi írta...

Kívánom, hogy teljesüljön!

Andicsek írta...

Sikeres, boldog, alkotásokkal teli Újesztendőt kívánok!

szaberka írta...

Boldog új évet kívánok Neked! Szép színei vannak a sáladnak...

Judit írta...

Biztosan így lesz!

Krizantám írta...

Öröm Veletek zárni az évet és Veletek kezdeni...
Boldog, szeretetteli Új Évet Mindannyiunknak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...