2011. július 5., kedd

Óriás táska virágmotívummal 1.-Tengerkék ég

Hatalmas táskákat varrtam egy többszínű virágmotívumos anyag hatására. Nagyon szép tengerkék, világoskék és zöld motívumok voltak rajta, ami egyből megragadta a fantáziámat...
Készült belőle többek között egy farmerral kombinált kétoldalú óriás táska: egyik oldalán világoskék mintával, a másik oldalán pedig tengerkék virágmotívummal...Így a ruházattól és a hangulattól függően lehet variálni, melyik oldal látszódjon és legyen kívül (2 in 1)!A virágmotívumos anyagot vetexxel merevítettem és a jó tartás érdekében vliest tettem a bélés és a külső réteg közé. Így kellemesen puha tapintású lett! A mágnespatenttal záródó táska bélése egy tengerkék színű, erős pamutvászon anyag, melyre több rekeszre osztott, szintén vetexxel erősített belső zsebeket varrtam a sötétebbik kékindás anyagból (mobil, toll, iratok, kulcs részére).Bár ekkora válltáskám még sosem volt, de ez a hatalmas táska (55×40cm és 8cm széles a talpánál) vállon és kézben is hordható. Magából a virágindás motívum méretéből adódott ez a kifejezetten nagy méret, hogy látszódhasson a minta teljes egészében!

Ezért kifejezetten a nagy táskákat imádóknak varrtam...!!! :-)))

De lehet akár strandra, vagy bevásárláshoz is használni...Elég erős és nagy hozzá!
Ez még csak az első bemutatkozó óriás a három elkészült táska közül! A következő bejegyzésekben megmutatom a többit is, de addig is álljon itt néhány részletfotó mindegyikből...

Tengerkék ég...
Kék ég, zöld fű...
Harsanó zöld virágok...
...velem...

Nagyon kíváncsi vagyok, mit szóltok majd ezekhez a táskákhoz... Őszintén érdekel, hordanál-e ilyen méretű táskát?! Tervezem kisebb készítését is. Nagyon tetszik ez a minta és szívesen varrnék még belőle hasonló, de nem pont ugyanilyen táskákat, csak nem tudom tetszik-e ez másnak is... :-)))

Ui.: Még akkor is, ha nem igazán szoktál általában megjegyzést hagyni, örülnék ha leírnád a véleményed! Szívesen venném minél több ember véleményét, sokat segítene! Köszi!

4 megjegyzés:

erzsó írta...

Ránézésre nagyon-nagyon tetszik, szuper formája van!

Megmértem: a táska (vagy inkább nevezzük malaclopónak) ami mostanság le se szakad rólam 38x43 centis vállpánt nélkül.
Az arányokból úgy látom, hogy az 55 szintén vállpánt nélkül értendő... El lehet érni kényelmesen az alját? Mert akkor minden rendben van vele :))

Krizantám írta...

Köszi, Erzsó! :-)
Vállpánt nélkül mértem a hosszát. Igazi pakolós táska és el lehet érni jól az alját...

Hunszil írta...

Szia ! nekem is bejön:) imádom, ha minden vackom belefér és nem kell külön még szatyrokat is vinni:)))

Krizantám írta...

Szilvi, ez aztán elnyel mindent, az biztos... :-)))
Jó tudni, hogy másnak is bejön! Köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...