2011. július 7., csütörtök

Óriás táska virágmotívummal 3. - Zöld nyár, nyári zöld

Igazi nyári táska ez az elkészült három óriástáska között. Ennek mindkét oldalán zöld virágmotívum van. Simán el tudom képzelni városban és strandon is, vállon vagy kézben hordva...
Nagyon tetszik ez a friss zöld, az biztos! A táska füle több rétegben összevarrt sötétzöld hevederpántból és nyers fehér lámpabélből készült. Szendvics-fül ez valójában: zöld heveder-natúr lámpabél-zöld heveder. Így jó erős lett és a táskapánt sem koszolódik olyan hamar!Belül saját készítésű címke és megerősített sokrekeszes zsebsor készült a zöld virágindás anyagból. Ez a zöldes táska egy kicsit kisebb az előző két óriástáskánál (48×44cm, talpa 8cm), viszont a szendvicsfüle hosszabb (a táskától 27cm).
Ez volt a három bemutatott óriás táska utolsó darabja. Összességében nagyon tetszik, de kíváncsi vagyok, más, hogy van vele...

Főleg azért, mert ma elért hozzám az 50. blogkövető olvasó is!!! :-))))))

Már előtte is csak elképedve néztem, hogyan nő hétről-hétre (volt, hogy napról-napra) azok száma, akik követik a blogomat. Gondolom vannak olyanok is, akik nem regisztrálva olvasnak, ezért ezen kerek szám okán:

Szeretném megköszönni MINDENKINEK, hogy hozzám látogat!!! :-)))))

Számomra (még mindig) hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak a blogomra és az alkotásaimra... (És tulajdonképpen nem is tudom, mi miatt van ez?!) Ezt egyáltalán nem gondoltam volna, amikor elindultam ebben virtuális világban... Nagyon sokat köszönhetek a biztató szavaknak! Elindított bennem egy olyan folyamatot, ami újabb és újabb alkotásra sarkall... Lassan annyi ötlet kavarog a fejemben, hogy száz élet sem lenne elég rá...:-))) Mégis nagyon, de nagyon jó járni ezen az úton... Szívesen veszek minden hozzászólást mindenkitől, mert jól esik, hogy ennyien vagytok!!! :-)))

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...