2011. július 19., kedd

Piros virágos táskák tengerész stílusban

Két nyári kis táska készült kifejezetten a kék-piros-fehér színek tengerész stílusú párosításában. A külső minta piros applikált virágai azért enyhítenek a szigorúan vett tengerész stíl pöttyös-csíkos hagyományain, így akár a nyár elteltével is viselheti a leendő tulajdonosa!

Az egyik táska az általam oly nagyon imádott piros pöttyös mintájú bélést kapta...

A másik táska, kifejezetten a tengerész stílus kedvelőinek kedvéért, kék pöttyös bélést kapott, melyen a fehér pöttyök még csíkokba is rendeződnek...Nekem erről a fajta, anyagában picit fehérrel csíkolt farmer anyagról is a víz felszínének a csillogása jut az eszembe...Van benne valami vízszerű... Hiába, nyár van!Ezek a vállon és kézben is hordható kis farmertatyók mágnes patenttal záródnak, belül pedig egy zseb van. Ez egy kifejezetten "kis rohangálós" táskatípus: nem túl kicsi, nem túl nagy... Felnőttnek, tiniknek, gyerekeknek is jó méret! Simán el tudom képzelni, hogy anya-lánya grasszál egy ilyen táskapárban... Vagy akár lánytesók... :-)))

(Az enyémek, ha hagynám, simán lecsapnának erre a két táskára... Na meg az összes többire is... És így is lassan már ott tartunk, hogy a reggelihez, ebédhez, vacsorához is külön táskában tudnának megjelenni az alkalomhoz illő szerelésben...) :-)))

2 megjegyzés:

Tóth-Szabó Balázs írta...

Reggelihez, ebédhez, vacsihoz más táska? Szerintem meg ne pendítsd nekik, mert rákapnak az ötletre, így is van elég táskájuk otthon. Hogy ezt kitől látják ...
Balázs

Krizantám írta...

Naaa, nemááár! Én vacsorához sosem...Esküszöm... :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...