2011. július 11., hétfő

Kirepültek a madárkák

A múltkori nemezmadarak, melyeket Eszternél készítettünk együtt a nagylányommal a Meseterápiás Központ számára, azok már Gabihoz repültek. Kerültek rá szemek, rézcsörgőcskék, hogy elnyerjék végső formájukat.
Búcsúzóul lefotóztam őket a kertben, mielőtt kirepülnek...

Ez a tűzmadár a nagyobbik leánykám alkotása...Ha röpülne éppen, akkor a hasán alulról ezt a díszes "tollazatot" látnánk...(A saját kezével sodorgatott-nemezelt csőre kicsit ferdécske lett, de Ő varrta fel egyedül, mind a 9 évével...)

Az általam készített türkiz madár még bolondos csörgőcskéket is kapott a tollai végére és a lábaira.Sajnos a második nemezelésre nem tudtunk elmenni az újabb felhívásra (Meseházba Meseszép Nemezmadarakat!), de nézzétek meg milyen csodálatos kék madarak készültek EszterNemeznél és ha van kedvetek legközelebb csatlakozni, akkor bátran lehet jelentkezni Gabinál (KörKötőKör) vagy Eszternél! Mert lesz folytatás ... :-)))

Az, hogy a mesetarisznyáim talán már ott lifegnek valamelyik lurkó oldalán és a kincseivel együtt azt is magával vitte egy örök életre, az csodálatos érzés, de az, hogy a lányom nemezmadara (és az enyém is) a Meseterápiás Központ terápiás termében száll majd a többi mellett, az számomra felfoghatatlan... Mert ez a mi kis kezdő kezeink között készült és egy örök élményt adott! :-)))

3 megjegyzés:

Nagymamis írta...

Ügyesek vagytok nagyon. Szépek a madarak, gratulálok!

Kőrösi Mercédesz írta...

MIlyen ügyes kis csapat vagytok ti, fantasztikus! Igazi mesemadarak születtek a kezeitek alatt!

Krizantám írta...

Köszönjük mindketten! Sőt Eszter is, mert az Ő hathatós segítsége nélkül aligha tudtuk volna megcsinálni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...