2011. július 4., hétfő

Fotótéma: Boci ül a fűben

LETT új fotómasinánk és nagy az örömünk!!! Ezt a régóta dédelgetett álmunkat pedig gyorsan ki kellett próbálni este a hangosan legkevésbé tiltakozni képes családtagunkon... ;-)

Itt olyan kis bohókásan fiatalosnak néz ki...(Örömében, hogy leguggoltam hozzá a fotómasinával a kezemben, hozta nekem a hullott, éretlen körtét, majd ő fogyasztotta el...)

Itt pedig pont olyan fejet vág, mint aki annyi idős amennyi valójában...
Konklúzió: Egy jó fotóaparáttal naplemente után is színhelyes képeket lehet készíteni a szürkés fények ellenére! És ha az amatőr fotós elég ügyes, akkor nem nagyon tudja vele elrontani a fényképet... plussz ráadásképpen képkészítés közben meg tudja menteni a vadiúj frontlencsét a megnózizástól is... :-)))))))))))))

2 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Hihi, ismerős a körtés sztori :))))

Örülök h láthatjuk őkelmét, köszi Kriszta!!!

Krizantám írta...

Tulajdonképpen ez egy alkotós blog inkább, de amikor kimentem a kertbe valamit gyorsan lefényképezni, akkor annyira jött, bújt hozzám, hogy Őnagysága lett a legjobb próbafotó téma! Végülis olyan fejeket vágott, hogy az beillett egy műalkotásnak is... :-)))

Alapvetően, Merci Rád (is) gondoltam, amikor úgy döntöttem mégis, hogy megmutatom Őkutyaságát! Hihetetlen, milyen fejeket bír "alkotni"... :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...